Selamat Datang..^_^

Assalamualaikum & Hello To All Viewers..

Terima kasih sudi bertandang ke sini. Blog ini bercerita selalunya bercerita mengenai kehidupan seharian,masakan,tips dan resepi.Diselitkan juga tutorial asas dapur yang mungkin berguna buat mereka yang dalam kekeliruan ketika hendak membuat menu2 tertentu..
Bahasa dalam blog ini adalah tidak formal dan bersifat santai.

Dilarang copy paste gambar2 tanpa kebenaran ye..semua gambar adalah hak milik HaSue dan bukan hak milik setiap insan..
Setiap komen amat dihargai dan kalau berkesempatan pasti dibalas.. Kalau tak sempat nak balas tu jangan marah yea.. singgah la lagi.. ^_^

Friday, June 12, 2009

Choppp!!!!

Salam hujung minggu..
Sue dan family akan bercuti2 sakan di hujung minggu terakhir cuti sekolah ini..
Esok cik abg dtg jemput kite..hieeee..seronotnyerr..winduuu giler babas dah nih.. ;P
Petang nih dah start merayau gi kpg tepi laut tuh..heheee
Hari tu dah pergi main air laut..best!


InsyaAllah akan balik dari kampung pada pagi Ahad ini...
Doakan perjalanan kami yer..
Hujung minggu nih nak ronda2 n cari benda2 yg dah lama x jumpa..hehe
Merayau ke sini sana..of coz x nyempat2 nak update blog dulu...
Alaa,bukan lama pon,2 hari jer..hehe

Thanks pada korang yg view eh...
Pada yg dah tinggalkan cop kat sini,nanti sue akan jejak anda kembali..tq2!
Selamat berhujung minggu semuanya...semoga kalian ceria n bahagia sepanjang masa! ;D

P/s:Pssstt2..Ada yg nak pesan ape2 dr kmpung?heee... :D
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

5 Komen Di Sini:

uMMisYa said... [Reply to comment]

Selamat bercuti. Semoga selamat dalam perjalanan. Kg kat mana yer. Nakm kirim ole2 tapi tak tahu kg kat mana..hehehe..kirim salam jer lah kat family..bye

siti azura said... [Reply to comment]

sueeeeeeeeeeeeeee,
nak pesan durian, rambutan, mangga & suma buah tempatan....mata kucing depan umah tu dah musim blom???

ngeh3............:P

HaSue said... [Reply to comment]

uMMisYa:Thanks sebab doakan kami ehh..kampung kat area miri juge..hehee..thanks sudi dtg umah..singgah selalu yer.. :)

siti azura: durian takde,rambutan takde gak..mangga lom masak..mata kucing baru berbunga..lebat gak bunga dier...kite nih x merasa laa kot..huhuuu..tp kalo ms raya kang ngah ranum best gak kan!heee...

Softtouch [Hanim] said... [Reply to comment]

wa...bestnya mandi laut..jelesnya..he he he

HaSue said... [Reply to comment]

Softtouch [Hanim]:temankan anak2 mandi laut jer..kite sempat main air jer..kalo sekali sekala bkesempatan mandi laut best juge kan!ehehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...