Selamat Datang..^_^

Assalamualaikum & Hello To All Viewers..

Terima kasih sudi bertandang ke sini. Blog ini bercerita selalunya bercerita mengenai kehidupan seharian,masakan,tips dan resepi.Diselitkan juga tutorial asas dapur yang mungkin berguna buat mereka yang dalam kekeliruan ketika hendak membuat menu2 tertentu..
Bahasa dalam blog ini adalah tidak formal dan bersifat santai.

Dilarang copy paste gambar2 tanpa kebenaran ye..semua gambar adalah hak milik HaSue dan bukan hak milik setiap insan..
Setiap komen amat dihargai dan kalau berkesempatan pasti dibalas.. Kalau tak sempat nak balas tu jangan marah yea.. singgah la lagi.. ^_^

Friday, February 26, 2010

Datang lah dikau..wahai vitamin R!!

Salam maulidur rasul buat semua..
Ya ampun...kenapa nih ada entri tp malas bebeno nak publish..rasa down nak blogging pun ada..huwaaaa..sapa2 ada lebih vitamin R tuh tolong tiup sket ke sini yek..kalo cukup vitamin malam nih jugak entri ku akan publishh..erh!..

sambung sket lg,
Alhamdulillah,sehari 2 ni line tenet ok...eyana pun dah kebah dari demam.. cuma penggunaan lappy my hero ni yg buat kurang biasa mengentri agaknya..my lappy kong skrg,lom berkesempatan hantar ke klinik semula..sebab baru minggu lepas hantar..

Apa2pun,terima kasih buat kawan2 yg setia berkunjung dan yang sudi memberi komen,x jemu2 menyokong amatlah dihargai...followers,peniup semangat juga tu...buat blog ni x padam2 sampai sekarang adalah kerana kamu..memang tak nak sia2kan followers yang ada..terima kasih semua..yg sudi link ke blog masing2,amatlah dihargai..tq2
Fuhh...rasa lebih baik lepas luahkan perasaan kat sini..

p/s:kat fb bukan apa rajin tuh sue,situ laju jek..huhu
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

7 Komen Di Sini:

Sue @ Nenie said... [Reply to comment]

Salam Maulidur Rasul buat Sue sekeluarga...Selawat dan salam ke atas junjungan besar, Nabi Muhammad S.A.W...

HaSue said... [Reply to comment]

Salam maulidur rasul juga buat nenie sekeluarga yer.. :)

Fa'e said... [Reply to comment]

salam maulidur rasul....
hehehe... k fae pon nak gak vitamin R tu.... ada lebih tak?

ain said... [Reply to comment]

Salam Maulidur Rasul utk sue sekeluarga!!!

akak pulak mmg sejak azali kurang vit R.hehe

cikmanggis said... [Reply to comment]

salam sue..biasa la tu..ada masa up and down...kita ni manusia biasa..tak apa2..jika rasa malas relek jap..pastu akan ada angin rajin balik...cikmanggis pun cam tu gak:)

aemyLina™ said... [Reply to comment]

fuhhhh... ptuihh...
ttiup angin vita R kat kak sue.. hehe

HaSue said... [Reply to comment]

Kak Fa'e > salam kak fa'e..tq..kalo ada lebih kang sue agi akak yer..hehe..

Kak ain> tq kak..salam maulidur rasul utk akak sekeluarga juga.. :)

cikmanggis> wkumsalam.. betul tu kak..thanks yer :)

aemylina > oittt..oittt..nih ngan air liuq skali terhembus nih apa kes...hihi..mekasih aemy :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...