Selamat Datang..^_^

Assalamualaikum & Hello To All Viewers..

Terima kasih sudi bertandang ke sini. Blog ini bercerita selalunya bercerita mengenai kehidupan seharian,masakan,tips dan resepi.Diselitkan juga tutorial asas dapur yang mungkin berguna buat mereka yang dalam kekeliruan ketika hendak membuat menu2 tertentu..
Bahasa dalam blog ini adalah tidak formal dan bersifat santai.

Dilarang copy paste gambar2 tanpa kebenaran ye..semua gambar adalah hak milik HaSue dan bukan hak milik setiap insan..
Setiap komen amat dihargai dan kalau berkesempatan pasti dibalas.. Kalau tak sempat nak balas tu jangan marah yea.. singgah la lagi.. ^_^

Wednesday, February 17, 2010

Salam Rindu Buat Sahabat2 Cyber..

Maaf lama tak bersiaran..
Selepas ini akan cuba bersiaran seperti biasa dan aktif semula ber klik2.. rindunya kat dunia cyber..
Sebenarnya banyak benda nak kongsi dengan anda semua...bukan setakat nak kongsi resepi tapi pelbagai benda lagi yang mungkin ramai lagi yg tak tahu..
Bukan maksudnya sy tahu banyak benda...tp mungkin ada yang kite tahu orang lain tak tahu dan begitu juga sebaliknya..sebab tu ramai yg guna ayat'sharing is caring..' kan? *wink*

Baru2 ni balik Miri tengok2 plat kenderaan dan QMP XXXX rupanya...macam laju jer no plat bertukar huruf..kalau dulu,nak tukar ke satu huruf tu makan masa 2,3 tahun juga..sekarang ni ramai yg dah beli kenderaan sendiri agaknya..
Nasibbaik masa pergi ke bandar baru2 ni takde laa jem sangat sebab ramai balik tmpt asal masing2..
Sempat jugalah meredah ke Parkson,di situlah segala restoran francais n tempat makan yang disebut2 orang banyak berkumpul..seperti coffee bean,big apple doughnut,secret recepi dsbgnya...
Rasa nak cerita panjang lagi...tapi mata ngantuk je petang2 ni..ingat nak buat sesuatu dululah..

note: rindunya kat kawan yg sorang tu,lama x sms ngan dia..biasanya kalau ada apa2 nak tanya pasal komputer mesti tanya dia.huhu...kitorang 'kenal' since 2001 gitu ler.. so sorry! dah buat silap kan,kena laa minta maaf..
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

6 Komen Di Sini:

kakchik said... [Reply to comment]

salam hasue.
kalau tak silap kakchik hasue baru tukar layout kan? rasanya sebelum ni lain layoutnya.
walaupun kita baru je kenal tapi kakchik tertunggu2 juga update terkini dari hasue.
plate kete di sarawak mula dgn Q ya? kakchik baru tahu ni.

ain said... [Reply to comment]

baru balik cuti2 ke?? mesti seronok!

ana_zara said... [Reply to comment]

selamat kembali bersiaran~

kak ina kl said... [Reply to comment]

salam ha sue..tentu best balik dari bercuti ..tentu lepas hilang penat banyak cerita yang nak di kongsi bersama.

Watierman, rmanbkr said... [Reply to comment]

salam sue..sama2lah kita semua saling rindu2an!!!

ima said... [Reply to comment]

salam sue...lepas ni terubatlah rindu rinduan ni...baca cerita2 dari sue...mesti banyak yang nak dikongsikan...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...