Selamat Datang..^_^

Assalamualaikum & Hello To All Viewers..

Terima kasih sudi bertandang ke sini. Blog ini bercerita selalunya bercerita mengenai kehidupan seharian,masakan,tips dan resepi.Diselitkan juga tutorial asas dapur yang mungkin berguna buat mereka yang dalam kekeliruan ketika hendak membuat menu2 tertentu..
Bahasa dalam blog ini adalah tidak formal dan bersifat santai.

Dilarang copy paste gambar2 tanpa kebenaran ye..semua gambar adalah hak milik HaSue dan bukan hak milik setiap insan..
Setiap komen amat dihargai dan kalau berkesempatan pasti dibalas.. Kalau tak sempat nak balas tu jangan marah yea.. singgah la lagi.. ^_^

Thursday, February 25, 2010

Happy Birthday Kak Nor Ganu!!!!

Hari nih hari spesel buat seseorang iaitu buat Kak Nor yg duk di ganu nunn..yg terer masak2 macam2 juadah..dan suka cuba mencuba resepi2 baru...
Jom kita sama2 ucapkan selamat hari lahir pada akak yg comel nih walaupun usia dah lebih 40 tapi kalo tak bagitau mesti kita ingat 20an atau 30an lagik..hihi..(kak,kek sepotong yer)

Selamat hari lahir buat Kak Nor..semoga di usia terbaru ni akak mendapat yang terbaik dari segala yang terbaik yang akak harapkan...
Juga semoga rezeki akak semakin mencurah2 kerana sudi berkongsi ilmu masakan dan pelbagai ilmu zahir batin dengan kitorang adik2 yg chumel2 dan masih mentah ini..heeee.. :P
Semoga semakin banyak ilmu bakal akak kongsikan lagi dan lagii dan semoga ceria2 laaa selalu yer kakk..muahhhhhhhhhhhs!!!

Harap akak sudi angkut kad2 ini balik umah..mulanya nak tepek 1 kad atas tu jer...tgk kad kedua nih cam sesuai utk akak gak..hikhik..

alala....comelnya kak nor masak.. ^__^ ..ehehe
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

5 Komen Di Sini:

HASNAH said... [Reply to comment]

Betul3x...hepi besday gak buat knor, mmg comey kad2 tu dan sesuai sgt buat knor...

K.Nor said... [Reply to comment]

hehheeh.. tq sue... akak dtg angkut kad ni ya.. :)

ain said... [Reply to comment]

happy bday utk kak nor too!!!!dep

maiyah said... [Reply to comment]

hepi budday to kak nor gak

HaSue said... [Reply to comment]

Hasnah>ha'ah kan..hehe..

K Nor>same..thanks sudi amik yek..muahh

kak ain & kak maiyah >thanks bg pihak k nor..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...