Selamat Datang..^_^

Assalamualaikum & Hello To All Viewers..

Terima kasih sudi bertandang ke sini. Blog ini bercerita selalunya bercerita mengenai kehidupan seharian,masakan,tips dan resepi.Diselitkan juga tutorial asas dapur yang mungkin berguna buat mereka yang dalam kekeliruan ketika hendak membuat menu2 tertentu..
Bahasa dalam blog ini adalah tidak formal dan bersifat santai.

Dilarang copy paste gambar2 tanpa kebenaran ye..semua gambar adalah hak milik HaSue dan bukan hak milik setiap insan..
Setiap komen amat dihargai dan kalau berkesempatan pasti dibalas.. Kalau tak sempat nak balas tu jangan marah yea.. singgah la lagi.. ^_^

Saturday, January 23, 2010

Happy Birthday Kak Rosaliza

Happy Birthday buat Kak Rosaliza...
Sue doakan semoga di usia baru ni akak mendapat yg terbaik dalam hidup akak dan apa yang diimpikan menjadi kenyataan...
Sori yer kak..dah berapa hari tak 'jumpa' kat tenet ni..huhu..
Di kesempatan ni juga sue nak ucapkan tima kasih kat akak kerana menjadi salah seorang pengunjung dan pengomen tetap kat blog sue yg tak seberapa ini..

Harap akak sudi amik kad besday ni n tepek kat umah akak yek..
Dan sori sekali lagi sebab kad simple jek..tak dapat nak selongkar lama2 carik kad sebab kuar page load error sokmo..huhu.. anyway tq to iluvislam juge..hehe
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

2 Komen Di Sini:

kak rosaliza said... [Reply to comment]

salam sue.....terima kasih yang tak terhingga akk ucapkan pada sue..budi dan jasa sue..tetap akk kenang selamanya..sayang sue..akk angkut ya card comel ni

HaSue said... [Reply to comment]

wkumslm kak..mekasih yer sudi angkut kad yg tak seberapa ni..semoga kita dpt jumpa gak satu hari nanti..insyaallah.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...