Selamat Datang..^_^

Assalamualaikum & Hello To All Viewers..

Terima kasih sudi bertandang ke sini. Blog ini bercerita selalunya bercerita mengenai kehidupan seharian,masakan,tips dan resepi.Diselitkan juga tutorial asas dapur yang mungkin berguna buat mereka yang dalam kekeliruan ketika hendak membuat menu2 tertentu..
Bahasa dalam blog ini adalah tidak formal dan bersifat santai.

Dilarang copy paste gambar2 tanpa kebenaran ye..semua gambar adalah hak milik HaSue dan bukan hak milik setiap insan..
Setiap komen amat dihargai dan kalau berkesempatan pasti dibalas.. Kalau tak sempat nak balas tu jangan marah yea.. singgah la lagi.. ^_^

Sunday, January 3, 2010

'Door Gift' Dari Ros

Tak terlambat lagi nak ucapkan tahniah pada Ros yang dah 'pindah' dari multiply ke domain sendiri > www.jintanmanis.com
Semoga di rumah banglo nih makin meriah laa dengan resepi2 dari Ros dan aktiviti2 menarik ros yg berada di rantauan..
Nih akak dah bawak balik puding ni nasib baik belum basi lagi..hehe..terima kasih Ros sudi jemput akak ke 'majlis' perasmian website Ros yg baru tu :) Tahniah sekali lagi..
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

2 Komen Di Sini:

maiyah said... [Reply to comment]

wah ada makan2 ke

indahhouse said... [Reply to comment]

Salam kak hasue,
wat per tu? macam ada majlis je. hihi. saya pun lom gantung lagi doorgift tu. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...