Selamat Datang..^_^

Assalamualaikum & Hello To All Viewers..

Terima kasih sudi bertandang ke sini. Blog ini bercerita selalunya bercerita mengenai kehidupan seharian,masakan,tips dan resepi.Diselitkan juga tutorial asas dapur yang mungkin berguna buat mereka yang dalam kekeliruan ketika hendak membuat menu2 tertentu..
Bahasa dalam blog ini adalah tidak formal dan bersifat santai.

Dilarang copy paste gambar2 tanpa kebenaran ye..semua gambar adalah hak milik HaSue dan bukan hak milik setiap insan..
Setiap komen amat dihargai dan kalau berkesempatan pasti dibalas.. Kalau tak sempat nak balas tu jangan marah yea.. singgah la lagi.. ^_^

Saturday, January 2, 2010

Ekad Tahun Baru 2010 dr kawan2

Di penghujung cuti sekolah nih kesibukan semakin menjadi2 lak rasanya walaupun kesibukan tu kadang2 ntah ape2..hehe...
Di kesempatan ni nak tepek ekad2 dari member2 cyber..rasanya lom terlambat lagi nak tepek kan..bukan ke 'better late than never..' ahehe..
Tima kasih buat mereka yg rajin buat ekad n sudi suruh kite amik untuk menghiasi blog kite nih... Hepi new year juga buat semua sekali lg yer..

Kad nih dari Jiya si pengembala kamben..hehee..

Dari abbot yg cun.. ;)

Dari Sakura Emi yg comel dengan anak2nya sekali comel..

Tak ketinggalan ekad dari cik adik yg manis tp kuat majuk dan masih single ni.hehe..opps?sapa sebelah tu aemy?hihi...


Esok baru nak register sekolah anak2 ni,bayar yuran dan amik buku teks dan yang berkaitan dengannya..pastu baru nak sibuk balut buku la agaknya.. dengan adanya assistant kecik nih bertambah 'senang' kerja..heheee....
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

2 Komen Di Sini:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...