Selamat Datang..^_^

Assalamualaikum & Hello To All Viewers..

Terima kasih sudi bertandang ke sini. Blog ini bercerita selalunya bercerita mengenai kehidupan seharian,masakan,tips dan resepi.Diselitkan juga tutorial asas dapur yang mungkin berguna buat mereka yang dalam kekeliruan ketika hendak membuat menu2 tertentu..
Bahasa dalam blog ini adalah tidak formal dan bersifat santai.

Dilarang copy paste gambar2 tanpa kebenaran ye..semua gambar adalah hak milik HaSue dan bukan hak milik setiap insan..
Setiap komen amat dihargai dan kalau berkesempatan pasti dibalas.. Kalau tak sempat nak balas tu jangan marah yea.. singgah la lagi.. ^_^

Saturday, August 28, 2010

Popia Pisang Goreng n Popia Nestum Horlicks

Salam hujung minggu,
2 hari tak update,masalah tenet yg serius...sampai sekarang pun tunjuk signal GPRS jer...cuma ni dari pagi kul 9 dah memanaskan montots duk depan lappy sbb ada masa sket..bayangkan nak upload gambar tu dah jam berapa ni baru dapat..tu pun kuar banyaakkk gambar yg sama..huhu.

Oklah,lupakan jap psl tenet nih...
Menu kudap2an simple tapi best n sedap nih buat beberapa hari lepas..lebihan kulit popia wat popia simpul hari tu..
Semua pernah buat ek popia pisang ni?best kan..hehe..


Popia nestum horlicks ni pun dah share resepi sebelum nih..amat sedap dimakan ramai2..dan menjadi juadah di hari raya...


Nak cari link resepi pun slow jer ni..so sapa2 yg laju tenet n nak tengok resepi bleh cari kat label snek(kalo x silap) yer...ehe

Ada lagi entri tertunggak ni..kena pk banyak kali nak upload gamba..hehe
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

5 Komen Di Sini:

Sueozana said... [Reply to comment]

Salam Sue....

Sue, hantar Melaka 2 balang popia nestum ho ho horlicks! K sue tggu ni tau..

Slamat beramal n slamat bpuasa/berbuka buat sue n family..

zida said... [Reply to comment]

lapooo

blogresipi.com said... [Reply to comment]

Salam Kak HaSue..sedapnye nampak popia nestum horlicks tu. nampak macam biskut batang buruk kegemaran ku..huhu

HaSue said... [Reply to comment]

Kak Sueozana: wkumsalam..tq,akak bnyk wat biskut raya ke thn ni?anta serdak je ok x kak?hehee..

zida:lapo gi mkn..hihi

ijan:wkumsalam..popia nestum horlicks tu mcm biskut btg buruk moden yg guna kulit popia tp perisa nestum horlicks,bkn kcg hijau..hehe..akak pun minat btg buruk..bila laa nak buat neh

diriku said... [Reply to comment]

popia pisang selalu lah buat..tp klu horlick xpenah try lg..he2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...