Selamat Datang..^_^

Assalamualaikum & Hello To All Viewers..

Terima kasih sudi bertandang ke sini. Blog ini bercerita selalunya bercerita mengenai kehidupan seharian,masakan,tips dan resepi.Diselitkan juga tutorial asas dapur yang mungkin berguna buat mereka yang dalam kekeliruan ketika hendak membuat menu2 tertentu..
Bahasa dalam blog ini adalah tidak formal dan bersifat santai.

Dilarang copy paste gambar2 tanpa kebenaran ye..semua gambar adalah hak milik HaSue dan bukan hak milik setiap insan..
Setiap komen amat dihargai dan kalau berkesempatan pasti dibalas.. Kalau tak sempat nak balas tu jangan marah yea.. singgah la lagi.. ^_^

Wednesday, August 31, 2011

Selamat Hari Raya Aidilfitri..Dan Koleksi Kad Raya!!

[Entri melekat..sila skrol ke bawah untuk entri terbaru]

Alhamdulillah..lebih kurang seminggu sahaja lagi umat Islam bakal menyambut hari raya aidilfitri setelah genap sebulan berpuasa di bulan Ramadhan..insyaAllah..

Sempena hari mulia ini,saya ingin menyusun jari memohon kemaafan sekiranya sepanjang blog ini ditubuhkan,ada terdapat salah silap...terlanjur kata...ada yang terasa pada gurauan ke..harap dimaafkan..sesungguhnya kita hanya insan biasa yang pasti tidak lepas dari kesilapan..

Segala perkongsian resepi dari sumber2 yang dinyatakan atau ada yang tertinggal tu..(ada ke?)minta dihalalkan seikhlasnya..terima kasih buat kalian yang berkongsi resepi di alam maya ini..
Buat pengunjung blog ini pula,resepi yang dikongsikan di sini memang halal untuk dicuba..sila2kan lah yer..


Akhir kata,Selamat menyambut aidilfitri yang bakal menjelang tiba..sudikanlah ambil kad raya yang simple nih dan gantung kat rumah masing2 yer..yang takde blog pun boleh copy paste sebagai kenang2an...


Di sini juga ingin di gantung sekali ekad2 raya dari teman2 blogger sekalian sebagai kenang2an..terima kasih buat semua ..semoga keikhlasan masing2 di hari mulia ini di berkatiNya..aminn...jom tengok kad2 raya yang cantik dan kreatif dari mereka..

Daripada Kak Nor


Daripada kak Rosaliza


Daripada Mas



Daripada Noorsha


Daripada Izahdaut



Daripada Alongroz


Daripada Anna Qawina



Daripada kak Ummi



Daripada Kak Rose

Daripada kak Lina_pg
Dari Ita

Dari Kak Ct Delima


Dari Kak Azatie

Dari Kak Naz

Dari Kak Azlita Aziz

Dari Love

Dati Mamasya

Dari Mekna

Dari Mimiey


Dari Kak Nieza

Dari Ros Jintanmanis

Dari Kak Yatie

Dari Erma Halamanku

Dari Che Mat Gebu DTS

Dari Kak Madihaa

Dari Quinnie

Note: Untuk mereka yang nak buat sticky post(entri yang tetap duk kat atas wpun ada entri terbaru),selepas 'publish' pergi semula ke 'edit post' dan ubah ke tarikh yang dikehendaki ia melekat..dan publish lagi skali.
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

25 Komen Di Sini:

Azita Zain said... [Reply to comment]

Selamat Hari Raya Aidil Fitri untuk Sue sekeluarga....
Mohon maaf atas segala kekhilafan diri...

Diana @ Melley Mey said... [Reply to comment]

Salam Aidilfitri juga buat Sue sekeluarga... Maaf Zahir Batin...

HaSue said... [Reply to comment]

@Azita Zain
salam aidilfitri juga buat kak ita....dah maafkn jika ada ni..minta halalkan semua resepi akak yg dah dikongsikan di sini ye kak..trm kasih.. :)

HaSue said... [Reply to comment]

@Diana @ Melley Mey
selamat hari raya kak diana...semoga ceria di aidilfitri..minta maaf jika ada tersilap bhs :)

izahdaut said... [Reply to comment]

selamat hari raya buat hasuriah sekeluarga.. eh aku nak ucap panang2 tapi mood raya tak feel sangat lagi neh.. dia akan lebih feel kalau aku packing baju dlm bagasi beso aku tuh. haha..

apa pun slamat hari raya dan ampon maaf dipinta. sepanjang peeknalan di alam maya ni., kot ada komen2 aku yang terlebih sudahh..atau gurau2 yang terasa hingga ke tulang hitam. aku mintak maaf ye sue.. bebetul ni.. sebab kadang2 terlebih gurau tu yang merisaukan tu..

aku pun tak de apa2 ngan ko, ko tak de silap salah pun kata ku. aku maaf kan aje, walau pun tak de. dan semoga ko halalkan ilmu2 yang ko dah share n menjadi manfaat pada aku ye. tq sue. kem slaam ngan solmate ko n anak2 semua.

HALAMANKU said... [Reply to comment]

Salam Ha Sue yang jauh dimata dkt dhati.. eh cam karang surat cinta lak.. eh Sue cam awal sgt tak? he he
ermapun nak ambil kesempatan tuk ucap selamat hari raya maaf zahir batin... maklumlah d'maya ni kalau ader kesilapan yang disedari atau sebaliknyer...n mohon halal segala ilmu, resepi n segala2 yg ader kat umah sue.. he he he kekdg dtg selongkar... minta halal n maaf dunia akhirat Sue.. erma heret Kad n t gantung kat umh..

Ummi said... [Reply to comment]

Sue, awalnya tayang kad layeee, adeei nak balik beraya sgt la tuuu eyyy..hehe, Apapun, akak ucapkan selamat hari raya aidilfitri buat Sue sekeluarga, semoga lebaran ini memberikan keceriaan dan seribu rahmat buat kita semua....Akak juga mohon maaf atas segala keterlanjuran kata dan gurauan tanpa disedari sekiranya ada....muaahhh!

::sarah:: said... [Reply to comment]

salam aidilfitri jugak..maaf zahir n batin.. ;)

tun_telani said... [Reply to comment]

tun pun blom dtg mood raya!!! nk kene pasang lagu raya kuat dulu niihh baru dtg mood raya kot. hihi.. apa2 pun, tun mintak maaf jugak kat akak, mana laa tau kot2 dlm diam pun ada yg tersalah silap, ada komen2 yg tersasar dr landasan, dan gurau2 yg terlebih. Selamat Hari Raya kak. bila balik miri?

Mas said... [Reply to comment]

Selamat Hari Raya Aidil Fitri untuk Sue sekeluarga....
aku minta maaaf banyak2 kalau ada segala tutur kata, gurau senda antara kita yang tak aku sedari buat kau terasa hati....terkasar bahasa ..

semoga lebaran ini memberikan keceriaan dan seribu rahmat buat kita semua...
minta halal yerk resepi, tips , ilmu yang aku belajar dari kau..
moga dapat dimanafaatkan bersama....

Selamat Hari Raya Sue....

Mario said... [Reply to comment]

Selamat Hari Raya Aidil Fitri untuk sis sekeluarga..moga semuanya berjalan seperti yang dirancang...

Kak Rosaliza said... [Reply to comment]

Assalam sue..selamat hari raya buat sue n famili, mohon maaf andai ada salah dan silap slama kita bermaya gini heheh.

Tq tunjuk ajar sticky n3 tu

HaSue said... [Reply to comment]

@izahdaut
Ni aku gantung ketupat nih nak amik feel raya laa nih haa..heheee...kalo tggu packing baju maknanya dah balik kpg kang ntah smpt idak nak jengah alam maya kan..
apa2pun aku maafkn ko gak kalo ade salah silap tp rasanya xde la..biasa laa kite gurau2 pun kdg2 x hengat je kan..bahasa pun sopan semacam jer..tp xde laa smpai ke tulang hitam..abis tiket kot..tu yg x smpai tu.hahah..

slmt hari raya jah..berbahagia laa ko balik kmpung sndiri yer....smngt je ngukis yer.bak aku sbalang!

quinnie said... [Reply to comment]

selamat hari raya aidilfitri buat hasue sekeluarga....kita pun baru nak belajar buat entry melekat nih....thanks for the info...:)

nOOrsha said... [Reply to comment]

salam aidilfitri sue..maF ZAHIR BATIN TERGRAW KASO NGAN KO SLAME NIH..GHHEHE...

Vivi Lim @ Mrs.Nurulazmi said... [Reply to comment]

kmk dh angkut kad raya tuk balit ke rumah mek =0).
TQ kak hasue! =0).

anymz said... [Reply to comment]

Selamat Hari Raya Buat Hasue sekeluarga..
Akak pun nak minta maaf andai ada terkasar bahasa terlanjur bicara.terlatah dan macam2 TER lagi yang akak sedar dan tak sedar.maklum kita ni insan biasa yang tak lari dari melakukan kesalahan dan yang paling akak takuti sekali mengecilkan hati orang..
Sue takde salah atau dosa dgn akak dan harap akak pun begitu juga.kita baru kenal di alam maya tapi rasa sudah bertahun kita bermesra.Itu maknanya ikatan ini di rahmati Allah swt..
Salam Aidilfitri juga dari akak buat cik abg dan anak2 terutama dak botak tu ya.peluk cium ketat2 dari cik anim utk zhariff bobot..:D

dZana said... [Reply to comment]

selamat hari raya.. maaf zahir dan batin sue..

Amie said... [Reply to comment]

selamat hari raya Sue, maaf zahir batin, moga persahabatan di alam maya akan berpanjangan....

nak minta sarung ketupat kat atas nu... nak gantung kat rumah..

Wattie said... [Reply to comment]

Assalamualaikum,
Selamat hari raya, maaf zahir dan batin buat Sue sekeluarga..

cikmanggis said... [Reply to comment]

selamat hari raya maaf zahir dan batin.

Anna Qawina said... [Reply to comment]

Salam Aidilfitri Sue & family...maaf zahir batin..ku dtg pungut kad raya..

AZLITA AZIZ said... [Reply to comment]

SELAMAT HARI RAYA
Maaf Zahir dan Batin

Dari
Azlita
Masam Manis

HomeKreation said... [Reply to comment]

Slmt Hari Raya, maaf ya kalau ada salah atau tersilap kata.... AlongRoz

Sila lah amik kad dari Along.

Meatloaf Recipe said... [Reply to comment]

Nice posting! It's really helpful for me.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...