Selamat Datang..^_^

Assalamualaikum & Hello To All Viewers..

Terima kasih sudi bertandang ke sini. Blog ini bercerita selalunya bercerita mengenai kehidupan seharian,masakan,tips dan resepi.Diselitkan juga tutorial asas dapur yang mungkin berguna buat mereka yang dalam kekeliruan ketika hendak membuat menu2 tertentu..
Bahasa dalam blog ini adalah tidak formal dan bersifat santai.

Dilarang copy paste gambar2 tanpa kebenaran ye..semua gambar adalah hak milik HaSue dan bukan hak milik setiap insan..
Setiap komen amat dihargai dan kalau berkesempatan pasti dibalas.. Kalau tak sempat nak balas tu jangan marah yea.. singgah la lagi.. ^_^

Sunday, September 4, 2011

Dah Abis Beraya.. eh ye ke?


Assalamualaikum...
Salam aidilfitri semua sekalian umat manusia di muka bumi yang menyambutnya..
Dah masuk raya ke enam baru terhegeh2 nak ngupdate blog setelah lebih seminggu tak mengapdate..biasa lah bila raya nih pastinya sibuk dengan persiapan dan sambutan raya laa kan.

Masa ni masih di kampung lagi..jap lagi kang insyaAllah kitorang akan bertolak balik dari kampung nih ke tempat kerja incik suami..walaupun rasa best nak golek2 lama2 lagi kat kampung,tapi nak buat camno kan..esok anak2 dah start sekolah dah..tapi sibbaik juga raya awal2 aritu kan..
Kalau raya hari Rabu,arini baru raya ke 5..mesti masih tebal mood nak beraya..huhuuu..
Banyak benda nak cerita..banyak gambar nak upload. Harap2 tenet tak bermasalah laa balik karang.. ni aku upload gambar Zhariff yang ketiduran masa gi beraya..tu jelah sempat resize masa nak cepat ni..tak abis lagi berkemas..hehee... Ni raya pertama zhariff semenjak lahir ke dunia..

Diulangi,harap2 tenet ok laa nanti..tapi ada peristiwa sadis gak laa berlaku di pagi raya..tskk tskk2.. tapi sebalik tu kegembiraan tetap ada...
Korang pun mesti banyak gambar dan cerita kan..nanti laa kita kongsi2 yer..hehe
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

16 Komen Di Sini:

Deliah's Deli said... [Reply to comment]

tu si kecik tidur kekenyangn ke atau tunggu ibu dia bersembang x abis2..hehe

selamat hari raya sue..maaf zahir batin. :)

Cheq Sue said... [Reply to comment]

selamat hari raya sue...

mesti dah banyak umah tu zhariff jelajah sampai nyenyak kemain tidonye..

K.Nor said... [Reply to comment]

comelnyer zhariff tidur.. slmt hari raya sue :)

Acik Erna said... [Reply to comment]

selamat hari raya aidilfitri sue..
comelnya zharif berbaju melayu

Ucu Faridah said... [Reply to comment]

Ucu & keluarga mengucapkan
Selamat Hari Raya
Maaf Zahir Batin

Izinkan ucu gantung Kad Raya disini:
http://ucubakery.blogspot.com/2011/08/koleksi-kad-raya-2011.html

Diana @ Melley Mey said... [Reply to comment]

Assalamualaikum sue..
selamat hari raya sue..
alololoooo comelnya Zhariff ngah tdo tu.... geram tgk pp dia... hehehhee

Amie said... [Reply to comment]

comelnya dia tido.... kenyang makan kuih raya ke penat kutip duit raya... he hehehh Sue, tentu banyak cerita nak dikongsi selepas 6 hari berhibernasi ye...

CT said... [Reply to comment]

Selamat Hari Raya maaf zahir & batin

http://batulesung.blog/ spot.com/2011/09/gedix2-raya.html

tun_telani said... [Reply to comment]

kak sue.. nk tanya nii.. tiap2 tahun ada baju kaler biru ke?? hihi..

Kak Rosaliza said... [Reply to comment]

Assalam sue...mmg lena abiss tu zhariff..penat bdn pun ya

izahdaut said... [Reply to comment]

Sob sob.. Sedih nya yee.. Ce ko cari2 lagi kot tsalah letak ke tejatuh ke.. Jgn si zharif terteln sudahh. Hee.. Amboii zhariff biruuuuu

HaSue said... [Reply to comment]

@Deliah's Deli
zhariff caj energi dulu tu..hehe.. slmt hari raya juga del..maaf zahir batin.. ;)

Ummi said... [Reply to comment]

Assalamualaikum Sue...weeee comelnya anak bujangan dia...geram nak gomol jek..x dpt makan kukis raya pun xpaa..dpt main2 dgn Zhariff..hehe... Cepat Sue balik, asapkan dapur...ramai dah duk nganga nih... :)) Tp akak cuti2 lgk..duk ronda2 FB n dapur org jek...haha

Sofea said... [Reply to comment]

cutenya Zhariff..penat beraya ler tu..hehe, Sue, selamat hari raya maaf zahir & batin!

Gee® said... [Reply to comment]

Selamat Hari Raya Sue...

Pia said... [Reply to comment]

"selamat hari raya maaf zahir batin sue...eh,byk gambar nak upload yer..harap2 tenet ko tak tenat lah kan..akk lak thn ni kurang lak gambar nya...sibuk apa ntah sampai lupa nak bergambar.."

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...