Selamat Datang..^_^

Assalamualaikum & Hello To All Viewers..

Terima kasih sudi bertandang ke sini. Blog ini bercerita selalunya bercerita mengenai kehidupan seharian,masakan,tips dan resepi.Diselitkan juga tutorial asas dapur yang mungkin berguna buat mereka yang dalam kekeliruan ketika hendak membuat menu2 tertentu..
Bahasa dalam blog ini adalah tidak formal dan bersifat santai.

Dilarang copy paste gambar2 tanpa kebenaran ye..semua gambar adalah hak milik HaSue dan bukan hak milik setiap insan..
Setiap komen amat dihargai dan kalau berkesempatan pasti dibalas.. Kalau tak sempat nak balas tu jangan marah yea.. singgah la lagi.. ^_^

Sunday, August 21, 2011

Zhariff: Dah licin.. ?

Salam hujung minggu..
Sebenarnya nak entri pasal tart nenas dari semalam tapi my tenet is soo..menyakitkan hati sebab signal kuar macam lampu raya jer lip lap lip lap terputus2 manjang..nak upload gambar pun asyik error ajelah nampak gaya..

Jadi bila cuba pepagi buta nih pun masih gini...
publishkan ajelah dulu gambar dak kecik nih yang dah duk save dalam draft posting nih lama dah haa...sebenarnya tak terpublish sebelum nih pun sebab tak sempat nak upload lebih gambarnya..takpe laa,mana sempat jer..hee..

Sebenarnya nih gambar lepas dicukur rambutnya 5hb lepas..yang gi botakkan kepala yang memang tak berapa berambut tu aku ler..
2 kali proses tu...mula2 gunting pendek dulu sebelah pagi tu..petang baru licinkan terus. Aktif kemain lagi budak kecik nih..paham2 ajelah di usia gini kan..

Dah lama nak botakkan terus baru nih kesampaian..hehe

Cakkkk!

Nih masa baru peringkat pertama.ada rambut halus2 lagi...sebelah petang tu baru botakkan dia..

Licinnnn..halusss jer...bak kata harith iskandar.hehe...

Sori laa ek gambo blur..paham2 jelah,dak kecik aktif nih diambil gamba oleh amatur lak.hee..

Hari ni insyaallah nak gi shopping bahan2 kuih raya lagi...n baju kasut budak kot...sebab lepas ni lum tentu sempat dah kan...

Dak Zhariff ni lak sekarang bukan main manja lagi tau...takleh berjauhan dari aku langsung. huwaa..sekarang ni lak dah pandai nak merangkak..lawak je aku tengok dia angkat2 montot dier nak merangkak tuh...tapi dah terer dari meniarap ke duduk..hehe..
Harap2 dia kurangkan laa sikit manja dia nih pasnih..nak meronggeng kat dapur pun susah kalo manja sangat neh.hmm..

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

11 Komen Di Sini:

Citarasa Rinduan said... [Reply to comment]

Assalamaualaikum

sue, patutlah aku rasa rindu gila kat ko, rupanya ku dah lama tak singgah sini bertanya khabar...
daku sibuk gila ngan jualan bazar..
tu yang BW bila kawan2 ping entry saing2ku..

aduh!!
comel betul si zariff, bila botak nampak matang pulak..

PS: ko dah start buat tart nanas eik, bila tenet okey.. harus syering nie.. ku tunggu

Yani said... [Reply to comment]

wah ni..pesyen raya 2011 ke zhariff.. botak2 pun zhariff tetap nampak encem.. nak nak time cenyum tu..

K.Nor said... [Reply to comment]

makin terserlah kekorean zhariff hehe

apa ni ibu, nak beraya camana la zariff dgn kepala botak gini.. ehhee

Kak Sam said... [Reply to comment]

Ya Allah
hensemnya mamat ni. Sib baik tak de anak dara kalau tak confirm kita ikat budak botak ni.

Kak Rosaliza said... [Reply to comment]

Encemmmnya zhariff botak2 pun..apa ada pada rambutkan zhariff kalo tuan badan dah encemm..botak pun menten encem..lesung di pipi tetap gak berlubang comel je.

Sala lah ngan amani, manja lebih2, pas tu pulak membuass je kerja dia, tak larat. Sama lah tahun sama mmg aktif la tu

Gantung periuk lah hari ni ya, dah g shoping mana larat nak msk2 lagi, jauh juga sibu tui dari umah sue kan...selamat menyoping ya

Mas said... [Reply to comment]

zhariff tetap menten hensem walaupun dah gondol kepala tu..
comeiinya.....
meh sini aunty mas nak main gomoi2 ngan zhariff......

ilahjy said... [Reply to comment]

org melaka cakap botak tek..botak cantekkkk... comelnya yg nmpak lidah tuuuu cyg zharif tak cyng mak dia punnn hehehe

Anna Qawina said... [Reply to comment]

Sue..geng ngan baby aku nih..baru 2 hari lepas botakkan dia..hehe

Wani said... [Reply to comment]

assalamualaikumm.... comeynya baby akak ni .. ala2 korean baby neh ,,,, handsome la nanti besar nanti hehe

Acik Erna said... [Reply to comment]

HaSue..makin comel pulak zhariff bila kepala dah licin..
ish geram betul..memang comel sangat.

Ryo Azhar Rahza said... [Reply to comment]

huhu..yang penting mata tu tetap maintain cepet ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...