Selamat Datang..^_^

Assalamualaikum & Hello To All Viewers..

Terima kasih sudi bertandang ke sini. Blog ini bercerita selalunya bercerita mengenai kehidupan seharian,masakan,tips dan resepi.Diselitkan juga tutorial asas dapur yang mungkin berguna buat mereka yang dalam kekeliruan ketika hendak membuat menu2 tertentu..
Bahasa dalam blog ini adalah tidak formal dan bersifat santai.

Dilarang copy paste gambar2 tanpa kebenaran ye..semua gambar adalah hak milik HaSue dan bukan hak milik setiap insan..
Setiap komen amat dihargai dan kalau berkesempatan pasti dibalas.. Kalau tak sempat nak balas tu jangan marah yea.. singgah la lagi.. ^_^

Monday, August 1, 2011

Selamat Berpuasa!

Salam 1 Ramadhan buat semua pengunjung blog HaSue ...
Sebenarnya nak update ekad2 ramadhan tapi memandangkan tenet bersifat kepura2an kekuye2an..jadi terpaksa ditunda sementara...
Kebizian pun yer jugak ni,jap lagi nak bawa si kecik baby shaolin(gelaran baru nih) nak gi klinik lak..

Jadi selamat menjalankan ibadah puasa buat semua ya.. petang ni ingat nak buat puding karamel,yang lain tu masak biasa2 jer kot..
Bazaar ramadhan? Tak pergi lagi hari ni..biasanya 1 ramadhan ni ramaaiii orang.. ;P
Masak kat umah lagi nikmat di hari pertama kann..
insyaallah menu akan menyusul selepas acara angkut kad2 ramadhan nanti yer..tq kawan2 yang ingat kat kite..

Di kesempatan ini ingin sekali saya nak minta maaf jika ada salah silap sepanjang berblogging..semoga kita sama2 berpeluang memperbanyakkan ibadat di bulan Ramadhan..dan amalan kita diterima Allah hendaknya..aminnn


Terimalah kad ramadhan dari saya ni yer..

Harap sudi gantung kat umah masing2. :)(tq iluvislam.com)

Lepas ni nak angkut kad dari kawan2 pula..terima kasih..
Daripada:DayangJack


Daripada: Kak Ummi



Daripada: Izah


Daripada kak Rose

Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

17 Komen Di Sini:

Gee® said... [Reply to comment]

salam ramadhan sue...

Kak Rosaliza said... [Reply to comment]

Selamat menjalani ibadah puasa buat sue n famili, akk pun buat puding juga, tapi versi roti heheh...mmg ada iras pun shoalin heheh...tentu naik lagi timbang zhariff..nak mkn nasi krabu meh la umah akk ptg ni heheh

cikmanggis said... [Reply to comment]

selamat berpuasa buat Hasue sekeluarga..

Acik Erna said... [Reply to comment]

Assalam HaSue..selamat berpuasa

izahdaut said... [Reply to comment]

slamat berpuasa sue..

Amie said... [Reply to comment]

selamat berpuasa Sue,

tun_telani said... [Reply to comment]

Selamat Berpuasa kak Sue cayang ^^ tun pun malas nk gi bazar ramdhan, masak sendiri lg byk pahala kan =)

cindyrina said... [Reply to comment]

Selamat menjalankan ibadah puasa di sampingg keluarga tersayang.

Diana @ Melley Mey said... [Reply to comment]

Assalamualaikum sue...
selamat berpuasa buat sue sekeluarga...

HaSue said... [Reply to comment]

Terima kasih semua yer..
sudi2knlah angkut kad ramadhan tu..buat kenang2an.. :)

Mas said... [Reply to comment]

selamat berpuasa untuk sue sekeluarga...

Mas said... [Reply to comment]

selamat berpuasa untuk sue sekeluarga...

Deliah's Deli said... [Reply to comment]

salam ramadan n slmt puasa utk sue n famili..mknan apa paling special kat sana bt buka puasa eh...kat sini bisa je,bubur lambuk,air katira..mmm,sedapnyer! :))

Deliah's Deli said... [Reply to comment]

bisa=biasa

quinnie said... [Reply to comment]

salam sue...selamat menyambut ramadhan almubarak buat sue sekeluarga..:)

Juwita Jamaludin said... [Reply to comment]

salam ramahan hasue.. moga puasa kita diterima dan boleh memperbaiki diri kita...:)

anymz said... [Reply to comment]

selamat berposa ya sue..ko jaga anak shaolin akak tu elok2 ya sue..jgn bagi dia kurus..kekeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...