Selamat Datang..^_^

Assalamualaikum & Hello To All Viewers..

Terima kasih sudi bertandang ke sini. Blog ini bercerita selalunya bercerita mengenai kehidupan seharian,masakan,tips dan resepi.Diselitkan juga tutorial asas dapur yang mungkin berguna buat mereka yang dalam kekeliruan ketika hendak membuat menu2 tertentu..
Bahasa dalam blog ini adalah tidak formal dan bersifat santai.

Dilarang copy paste gambar2 tanpa kebenaran ye..semua gambar adalah hak milik HaSue dan bukan hak milik setiap insan..
Setiap komen amat dihargai dan kalau berkesempatan pasti dibalas.. Kalau tak sempat nak balas tu jangan marah yea.. singgah la lagi.. ^_^

Saturday, June 4, 2011

I'm Back..!dengan aksi Zhariff..

Urrrmmmmmm...

CaaaKKKK!!gegegege.

Jom posing pakai topi kak Yana nih,zhariff..

Hermm..seimbangkan diri..duduk elok2..

Testing..lepas tangan..ok tak,tak jatuh ke ni kang..

hak hak..berjaye..!caye dah pandai duduk cikit2!walaupun tak pandai niarap..hehe

Jari ni rasa cedappp..

eksen sket..nampak lak kesepetan mate caye ni..ngeee...malu i

ah rimasnya pakai topi lama2..

Posing jap lagi lah..cenyum2..

wat aksi perasan comel lak..hihi

Dari isap jari baik isap topi..heheee..


Rindunya kat korang semua..zhariff pun windu..hehe..
Sori laa dah lama tak ngapdate..sibuk beno berpoya2 dengan famili yang datang berambeh selama 3 hari 2 malam kat sini...
Jap lagi ni kitorang balik kampung lak..tapi kat kampung dah tak ramai orang coz dorang ada yang sambung melancong ke labuan lak..huu...jadi mungkin tak lama kat kampung..

Nanti aku update lagi ye..lom abis packing..ngee ngeee
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

27 Komen Di Sini:

Aida Lela said... [Reply to comment]

lololo .. cumil la :)

*nak pinjam lesung pipit zhariff boleh?

HaSue said... [Reply to comment]

@Aida Lela
zhariff kate:buleh je aunty..hehe

Diana @ Melley Mey said... [Reply to comment]

alolololoooo.. comelnya zhariff... geram akak tgk... meh nak peluk... :)

ijayuji said... [Reply to comment]

Salam kak sue! waduhhhhhh kita mmg geram tgk budak2 umur segini sbb dia dah pandai main2 pandai cak2 pandai ngekek2 PINJAM sekejap kak? alaaaaa..tak lama lah, 3 tahun gitu lah eak nanti dah sekolah antor balik sarawak hihihi...

K.Nor said... [Reply to comment]

makin sepet mata tu, betul2 cam anak jopun :)

HaSue said... [Reply to comment]

@Diana @ Melley Mey
kak..mak zhariff xnak peluk skali ke?hikhik

HaSue said... [Reply to comment]

@ijayuji
w'kumsalam..buleh jer ijah..pakej ngan ibunya skali tau!best laa dpt mkn masakan aunty ijah kat siam ni kang...haha..

p/s:tu nak tmbh ahli lg laa tu ek? :P

HaSue said... [Reply to comment]

@K.Nor
Nak kate kenan tengok citer jopun xde plak..hehe..

ijayuji said... [Reply to comment]

kak sue!!! mana ada mana ada mana ada wakakaka.... kita nak yg dah SIAP ajerrr ahlinyer sbb tu nak pinjam bb akak 3 tahun waakakaka...

Mas said... [Reply to comment]

meh sini main ngan aunty mas lak zhariffff....biar mak mengemas baju tu ...kikikiki

sue..aku bersiaran dari kampung ni...
malas bebenar nak up date blog...kikiki

izahdaut said... [Reply to comment]

sue... awat zharif dah pandai duduk tak pandai niarap nih.. hahhaa.. geram geram geram geram...nak verangan jap.. n slamat balik kampung yeee

Juwita Jamaludin said... [Reply to comment]

salam hasue.. kelmarin ita buat donut resepi awak tau.. suka sangat dengan resepi tu.. alooloo comelnya zhariff... gigit boleh?

Acik Erna said... [Reply to comment]

HaSue.yang acik natikan..gamabr2 sicomel ni..comel sungguh..bukan perasan tau..memang betul2 comel..he he..geram..

ShashaCatering said... [Reply to comment]

aksi zharif? Nice ;)

Deliah's Deli said... [Reply to comment]

budak mata sepet ni ada lesung pipit..ensem,dah besar nnti teruk sue nk pilih menantu,ramai dok Q :))))

IdaShazana said... [Reply to comment]

comelnye si kecik tu...meh cubit pipi tu sikit

syalinda johari said... [Reply to comment]

alaa..comel sungguh..chubby..mcm nk cubit2 pipi dia...geram tgk

HaSue said... [Reply to comment]

Thanks semua aunty2..hehe

ZarinAziz said... [Reply to comment]

alolooo comey nyer zhariff....yang mahal tang mata sepet tu...hehehe

N i e Z a said... [Reply to comment]

comey..suke tgk budak2 yg ade lesung pipit ni..gewammm jer..

dZana said... [Reply to comment]

comelnya sue... rasa tak puas memandang.. muaaaaahhhh

HomeKreation said... [Reply to comment]

Alalala.... tomei nya zharif dgn mata sepet, kalau auntieRoz dukung, sure sama jer kita dua2 mata sepet...hehehe. Meh Liana nak dukung dia.... bila boleh jalan nanti KakLiana bawa lari2 kat taman Miri ni.

Zuwairi Aiman said... [Reply to comment]

Salam kunjungan, Blog menarik.. senang2 singgah la ke blog saya ;)

http://www.zuwairiaiman.com

♥♥azatiesayang ♥♥ said... [Reply to comment]

salam Sue..comelnyaaaaaaaaaaaaa..rasa nk gomoi2 dia!!

aizura said... [Reply to comment]

comeynyer anak sue nie... geram tgk pipi, lesung pipit dier, mate dier.. eh semua ahh.. sib baek jauh klo dekat dah lame kne cium.... hahaha sesukew jek..

MamaFaMi said... [Reply to comment]

Olololololooooo tomeynya dia... aunty geget pipi sket bley? Mmmmmmmmmphhhh... dapnya ium ia... hehehe

Kak Rosaliza said... [Reply to comment]

gerammmnya tgk zhariff tu, comelll je

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...