Selamat Datang..^_^

Assalamualaikum & Hello To All Viewers..

Terima kasih sudi bertandang ke sini. Blog ini bercerita selalunya bercerita mengenai kehidupan seharian,masakan,tips dan resepi.Diselitkan juga tutorial asas dapur yang mungkin berguna buat mereka yang dalam kekeliruan ketika hendak membuat menu2 tertentu..
Bahasa dalam blog ini adalah tidak formal dan bersifat santai.

Dilarang copy paste gambar2 tanpa kebenaran ye..semua gambar adalah hak milik HaSue dan bukan hak milik setiap insan..
Setiap komen amat dihargai dan kalau berkesempatan pasti dibalas.. Kalau tak sempat nak balas tu jangan marah yea.. singgah la lagi.. ^_^

Sunday, June 19, 2011

Alhamdulillah..Rezeki

Semalam,i call you,you tak answer kami tiba sekali lagi di Bintulu Sarawak nih.. saja gatai nak kuar umah..a.k.a cuti2 laa masak2 kan..menginap semalam kat hotel yang biasa2 aje,tak femes pun janji ada wifi..hoho..pastu cam satu kelaziman lak anak2 nih kalo duk hotel kan suka lompat2 atas tilam..maklum ler,kat umah dilarang berbuat demikian.ehee..

Sebenarnya petang semalam n hari ni cik abang tuh ada seminar/bengkel fotografi..baru nak belajar dari asas2 gitu..nanti leh laa aku cedok ilmu dari dia lak..aku nak join takleh lak kan..mana nak letak handbag yang pandai nangis ni kang..hehe..insyaallah petang ni juga kitorang berangkat balik ke rumah..

Oklah,berbalik kepada tajuk di atas..syukur atas rezeki yang dimurahkanNya..
Nak ucapkan terima kasih kepada dua orang wanita malaysia merangkap rakan blogger yang baik hati telah kirimkan parcels ni untuk aku..kenal mereka ni di dunia blog juga berjangkit ke dunia FB..

Sebenarnya bungkusan2 ni tak sampai serentak..tapi tak nyempat2 nak update..aku updatekan jelah sekali.hehe

Ni parcel pertama aku terima dari seorang kakak yang baik ati..mudah2an makin murah rezekinya dan dipermudahkan kerja2 n aktiviti yang dia aktif buat sekarang..tak sabar nak tengok hasil kerjanya..Terima kasih kak..lebiuu!

Si kakak tu sibuk gak nak jadik model..dah jadi kelaziman jer budak2 ni kalau ada parcel,diorang yang lagi excited nak bukak..yela,cam buka hadiah kan..hihi

Parcel ke dua ni aku terima Khamis baru2 ni..dari seorang adik blogger nih..katanya tanda penghargaan peribadi dari dia..alahai,terharu sangat2 bila orang hargai sampai macam ni.. segala ilmu tu tak banyak pun kadang2 berguna bagi yang memerlukan,kan?

Sebenarnya terus terang bagitau, aku bukan laa harap orang hargai sangat..cuma bila ada yang buat gini..memang kite automatik jer terharu..hehe..terima kasih kat adik tu.. terkejut akak ingatkan nama sapaa laa kan..nama blogger dia lain,nama fb lain nama sebenar pun lain..sebab tu aku blur je tengok nama pengirim aritu..saspen tahap power ranger nak bersalin.

Isi perut parcel tu macam biasa ,ke dapur juga tujunya..jadi bila dah guna nanti aku updatekan lagi..hehe..terima kasih lagi sekali buat mereka.. :)
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

10 Komen Di Sini:

Kak Rosaliza said... [Reply to comment]

dah rezeki sue, murah rezeki. begitulah, buat baik kat dunia pun dh dpt blasan, akhirat dpt lg, inyallah, ilmu yg di kongsi2kn sue mendapat manafaat bersama.

best je jln3 tu hehehe, b dk2 mmg hobi je lompat2 tu, sbb tu cadar hari2 kena kemas kalo rajin hehehe,..umah akk la

Mas said... [Reply to comment]

alhamdudillah...
murah rezeki kau..
saspen gak nak tahu....
menu apa yang kluar nanti...he..he...
cantik model kau tu....
pandai berposing...

HaSue said... [Reply to comment]

@Kak Rosaliza
insyaallah kak,aminn..

mmg best gak..wpun byk duk bilik dari jenjalan..jenjalan kat dunia maya laju jek dari kat umah..hehe..

wachak said... [Reply to comment]

assalam ha sue

Bertuah nya badan. dapat hadiah 2 sekali. Bila buat baik sampai bila pun org kenang apa yg telah kita lakukan. Lebih bertuah dapat hadiah dari mereka sebagai tanda penghargaan.

anymz said... [Reply to comment]

salam sue
bertuahnya badan dapat parcel...mesti lompat tinggi2 bila tgk posmen dtg kan?..kan?
hehe

K.Nor said... [Reply to comment]

sue, dah buat nanti jgn lupa utk akak semangkuk yaaaaaaaaaaaa ... hehe

Kjee said... [Reply to comment]

alhamdullilah...rezeki buat Sue dan famili.

ShashaCatering said... [Reply to comment]

Alhamdulillah, murah rezeki.
Semoga orang yang memberi pun dimurahkan rezekinya. amiinn...

Naz said... [Reply to comment]

Sue, bila nak pos parcel utk akak dr sana?? Hehehe.. Ok tak komen akak kt entry sue kali ni...

kha said... [Reply to comment]

yg musykilnya..power ranger bersalin jgk ke?mana sempat diorg nk wat ank.sibuk berperang je.hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...