Selamat Datang..^_^

Assalamualaikum & Hello To All Viewers..

Terima kasih sudi bertandang ke sini. Blog ini bercerita selalunya bercerita mengenai kehidupan seharian,masakan,tips dan resepi.Diselitkan juga tutorial asas dapur yang mungkin berguna buat mereka yang dalam kekeliruan ketika hendak membuat menu2 tertentu..
Bahasa dalam blog ini adalah tidak formal dan bersifat santai.

Dilarang copy paste gambar2 tanpa kebenaran ye..semua gambar adalah hak milik HaSue dan bukan hak milik setiap insan..
Setiap komen amat dihargai dan kalau berkesempatan pasti dibalas.. Kalau tak sempat nak balas tu jangan marah yea.. singgah la lagi.. ^_^

Wednesday, July 21, 2010

Parcel dari Kak Liza

Salam..
Macam lama x update ek..kdg2 ada online n baca msj2 n komen kat blog ni tapi malangnya cam biasa tenet nih x abis2 nak error jek..kalo free seharian xpela ek nak tunggu refresh selalu..tapi kebizian juga menghalang dr duk depan komputer lama2..
Tapi takpe laa,kite update ikut kemampuan yer..x baik paksa diri..hikhik..

Kali nih nak tayang bungkusan yg diterima dr Kak Rosaliza..minggu lepas lg dah dpt ni..baru bkesempatan tepek kat sini wat kenang2an.hehe..thanks kak liza n cik abe beliau yg susah2 jer anta parcel nih..

Macam2 tu kak liza kirimkan,dengan hadiah besday skali pun ada..yg kebetulannya,pagi sebelum amik parcel tu aku baru tgk jiya ada terima keropok sira yg aku suka makan gak nih..sekali dapat lak kopok dr kak liza hari yg sama..hehe.

Dalam kotak ceklat di dlm kotak biru tu ada macam2 benda lg yg kaler biru..i likeee!!hihi...thanks skali lg kak liza..muahhh! Tuh tgn si kecik x sabar nak rembat kopok goreng...hehe
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

3 Komen Di Sini:

Kak Rosaliza said... [Reply to comment]

Salam sue...hehehh buat malu je, tak ada apa pun kat dlm tu.

Eliza said... [Reply to comment]

salam. Sue sihat ker? Jgn lupa amik bitamin yer esp. asid folic. Baby dlm perut dah pandai apa dah?

Take care..

HaSue said... [Reply to comment]

Kak Rosaliza > wkumsalam kak..miss u!hehe..nak malu apa lak kakk aih..makasih byk yer..tadi baru goreng kopok ikan tuh..best2..

Kak Eliza:wkumsalam..sihat alhamdulillah kak..insyaallah..terima kasih eh kak.. :)bb dah pandai tendang2,main gelongsor..jongkat jongkit..hehe..dah aktif dah kak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...