Selamat Datang..^_^

Assalamualaikum & Hello To All Viewers..

Terima kasih sudi bertandang ke sini. Blog ini bercerita selalunya bercerita mengenai kehidupan seharian,masakan,tips dan resepi.Diselitkan juga tutorial asas dapur yang mungkin berguna buat mereka yang dalam kekeliruan ketika hendak membuat menu2 tertentu..
Bahasa dalam blog ini adalah tidak formal dan bersifat santai.

Dilarang copy paste gambar2 tanpa kebenaran ye..semua gambar adalah hak milik HaSue dan bukan hak milik setiap insan..
Setiap komen amat dihargai dan kalau berkesempatan pasti dibalas.. Kalau tak sempat nak balas tu jangan marah yea.. singgah la lagi.. ^_^

Monday, March 15, 2010

Rancangan tergendala seketika..

Salam..
Minta maaf buat pengunjung blog Sue yg tak seberapa ini..sudah beberapa hari tidak bersiaran dan tidak dapat berkongsi resepi dan cerita baru..
jika ada yg ingin mencuba resepi dari blog ini silakan lah yer..dah di izinkan..nak copy resepi pun dihalalkan..

Mulanya memang masalah internet macam biasa tapi sekarang masalah lain pula datang menjelma jadi tuan umah blog biru ni terpaksa memberhentikan aktiviti blogging buat sementara waktu sehingga semuanya pulih seperti sediakala..harap2 lah.
Minta kawan2 doakan yg terbaik untuk sue dan keluarga..itu saja.terima kasih..

P/s:sori tyg blueberry cake tu...kalau masih jadi blogger lepas ni insyaallah akan dikongsikan resepinya..terima kasih buat kalian yang menyokong sue selama ini...amat2 dihargai.tq2.
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

14 Komen Di Sini:

dayang_jack said... [Reply to comment]

Sue, kenak?? boh lamak gilak menyepi...rindu mek ngan ktk bah...kamek doakan semoga masalah kitak dapat diatasi dgn secepat mungkin....miss you!

HaSue said... [Reply to comment]

Dayang jack >> thanks..gonna miss u too..

HALAMANKU said... [Reply to comment]

Salam Sue... nape? wahatever erma doakan semoga dipermudahkan segala urusan n yang terbaik tuk Sue.. harap akan terus berblogging ye..

Mat Gebu said... [Reply to comment]

salam hasue..alaaa jgn lah tak jadi blogeer...jadi lahh....jadi lahh...haha, tiba2 aku rasa mcm gedik pulak..geli jeee...ehem ehem terguda tu dgn kek keju...nak juga resipi diaa....

♥LOVE2COOK♥ said... [Reply to comment]

Hey Sue, don't do this to Us la! Be back soon once everything settled okey! :)

Pinch Eyana! mmmpppphhhh!

HomeKreation said... [Reply to comment]

Salam Sue. Kamek dh 2 hari sikda tenet line, tok baru dpt, tut2 kitak pulak ada hal. Harap2 semua nya ok... kamek tolong doakan semuga semua nya kembali spt dulu & take care..... mmmmmuah...lebiu!

kakchik said... [Reply to comment]

Assalamualaikum Sue. Kakchik harapkan masalahnya akan segera selesai dan Sue kembali dapat berkongsi resepi kat sini. Sayangnya kalau Sue berhenti, kita baru je nak kenal2 rapat, kakchik pun belum mencuba lagi resepi Sue. Take care.

K.Nor said... [Reply to comment]

sue, do come back k!

Sueozana said... [Reply to comment]

Slmlkm Sue,
smga sihat/slamat/dberkati Allah seisi kluarga. Smga dpt bersiaran ke 'udara' lagi.. X de sue, dnia blog masakan pasti sunyi.. Sifu mana bleh pencen, kurang2nya kontrak laa.. tk care, wsslm.

Eliza said... [Reply to comment]

salam hasue. baru je akak berkenal-kenalan ngan awak. sayanglah kalau stop dah sampai tahap ni. teruskan ok...

blog hasue boleh menceriakan hari akak taw.

MamaFaMi said... [Reply to comment]

Setiap seorang dari kita tidak akan lari dari masaalah. Samaada besar atau kecil. Mungkin, buat masa ini, Sue yang mengalaminya. Doa kami, agar semua kemelut dan masaalah yang melanda akan terlerai segera dan Sue akan kembali bersama kami, insyaAllah. Moga Sue tabah menghadapi segala ujian ye...

Ummi said... [Reply to comment]

Salam Sue, harap Sue dapat settle semua masalah secepat mungkin...dan jgn lupa kami di sini akan terus menanti...teruskan berblogging nnt ya Sue..pleaaaaaseeeee

HaSue said... [Reply to comment]

Semua yg tinggalkan mesej di sini...terima kasih yg x terhingga. sokongan n support kalian amat2 dihargai dan amat buat kite terharu.. masalah n dugaan dah settle tempoh hari..insyaallah akan kembali berblogging dalam masa terdekat setelah semangat kembali memuncak..hehe..thanks skali lg.. syg sumer..muahh!

bakewithmilla said... [Reply to comment]

salam kak hasuee...Alhamdulillah hatinya dah sejuk sikit.semoga kak hasue cepat2 kembali menyumbangkan resepi yea Aminn...i miss u la kak hasue muahhhh...lebih2 lagi milla mau tau resepi cheese cake nie huhu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...