Selamat Datang..^_^

Assalamualaikum & Hello To All Viewers..

Terima kasih sudi bertandang ke sini. Blog ini bercerita selalunya bercerita mengenai kehidupan seharian,masakan,tips dan resepi.Diselitkan juga tutorial asas dapur yang mungkin berguna buat mereka yang dalam kekeliruan ketika hendak membuat menu2 tertentu..
Bahasa dalam blog ini adalah tidak formal dan bersifat santai.

Dilarang copy paste gambar2 tanpa kebenaran ye..semua gambar adalah hak milik HaSue dan bukan hak milik setiap insan..
Setiap komen amat dihargai dan kalau berkesempatan pasti dibalas.. Kalau tak sempat nak balas tu jangan marah yea.. singgah la lagi.. ^_^

Thursday, April 1, 2010

HaSue is back..!!! :)

*Tajuk entri ala2 nak membakar semangat sendiri gitu..ehee

Salam semua sekali..haiiiii.. rindu sama saya tak?ngeee... makcik2..pakcik2..kakak2..abang2..adik2..anak2... dan sesiapa jelah yg ter'view' entri nih yer... sihat semua?bagus2..

Pheww..sedar tak sedar,dah masuk 1 April yer...
genap setengah bulan selepas entri daku yang terakhir.. sebenarnya memang nak bercuti blogging n x sure 4 how long n x sure juga samaada nak terus berblogging ke idak sebab bila dah cuti berblog...banyak benda juga yang kite boleh buat menggantikan masa blogging nih...lama2 rasa malas juga nak kembali kan..tapiiiii,alangkah terharunya kemunculan rakan2 blogger dan bukan blogger duk tanya bila nak update kan...
walaupun pada mereka sekadar bertanya jer,tp daku amat2 menghargainya...
Rindunya kat kawan2..

So..here i am!ehe

Pada yg nak resepi kek cheese blueberry tu akan di post selepas entri ni yer..sabar2 yer,nak selongkar balik gambar lupa lak letak kat folder mana..ehee..

Yang pastinya juga pada semuaaaaa...rakan2 blogger dan yg bukan,rakan2 FB semua..yg drop komen x kira kat mana2 yg boleh dibaca sebelum nih tima kasih byk yer..adehh,terharu2..sori x dpt sebut satu2,kang tak tersebut kecik ati lak..eheee..

so kita jumpa lagi yer pasni...nak blogwalking pun ntah sempat ke idak hari ni..ehehe
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

8 Komen Di Sini:

mokwonik said... [Reply to comment]

salam sue..happy to hear from u again..banyak nih ilmu sue yg tak habih diperturunkan..so mane bleh sue pencen..tak acilah!hehehe

Watierman, rmanbkr said... [Reply to comment]

Welcome back Dik! Miss you too!!!

HaSue said... [Reply to comment]

mokwo >> wkumsalam...makasih byk2 yer..ilmu tu lom byk lg insyaallah akan dikongsi seadanya,sama2 laa kite kongsi2 yek..hehe

kak watie >> thanks kak! muahh

maiyah said... [Reply to comment]

april foollll!!!!
klik nuff potato heheh ini bukan april fool tau

Eliza said... [Reply to comment]

selamat kembali bersiaran..

MeknaBlog said... [Reply to comment]

selamat kembali..dh rindu nk tgk resepi2 kak sue

Faheem Jr said... [Reply to comment]

welcome back sue..jangan la benti blogging sue.. :) ternanti nanti entri barang meredah lautan ni..

HomeKreation said... [Reply to comment]

Huuuuu.... uwaaaa... (nangis kuat2 ni...)... terharu nya.... welcome back my Sue darling...cam tu lah...tak baik merajuk lama2 tau! I miss u....! mmmmuah! mmmmuah! from Along & Liana. AT least ada lah gang Sarwak along kan...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...