Selamat Datang..^_^

Assalamualaikum & Hello To All Viewers..

Terima kasih sudi bertandang ke sini. Blog ini bercerita selalunya bercerita mengenai kehidupan seharian,masakan,tips dan resepi.Diselitkan juga tutorial asas dapur yang mungkin berguna buat mereka yang dalam kekeliruan ketika hendak membuat menu2 tertentu..
Bahasa dalam blog ini adalah tidak formal dan bersifat santai.

Dilarang copy paste gambar2 tanpa kebenaran ye..semua gambar adalah hak milik HaSue dan bukan hak milik setiap insan..
Setiap komen amat dihargai dan kalau berkesempatan pasti dibalas.. Kalau tak sempat nak balas tu jangan marah yea.. singgah la lagi.. ^_^

Friday, April 17, 2009

Laporan ringkas aktiviti

Salam..
ehee...cam malas jer empunya blog ni update ek.
Rajin merayau umah orang jek..hihi.
Laporan hari ini,komputer dah ok..so aktiviti ber'blog'ing insyaAllah boleh diteruskan cuma bergantung server broadband yg kita sedia maklum..

Sekarang ni aktiviti memasak memang kena buat hari2,cuma masak simple dimple sebab serius juga la kiranya nak turunkan berat badan diri sendiri n asben ku yg terchenta itu.huehuee..harap dapatlah beri sokongan ye...dan besar kemungkinan blog akan di update mengenai ini untuk motivasi diri dan kawan2 yg teringin sama nak kurangkan berat n menjaga kesihatan..

Aktiviti dengan anak2 semalam melukis dengan watercolour...1st time in their life pegang berus watercolour(banglong biasa pegang berus cina je)hee..

adoi laa..chow dulu!
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

2 Komen Di Sini:

kak ina kl said... [Reply to comment]

salam ha sue..barulah nampak tulisan kamu..dulu akak masuk tak boleh baca...

HaSue said... [Reply to comment]

salam kak ina..tengah tergapai2 carik background,pc lak wat hal,tu yg x nyempat2 ganti langsir tu.hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...