Selamat Datang..^_^

Assalamualaikum & Hello To All Viewers..

Terima kasih sudi bertandang ke sini. Blog ini bercerita selalunya bercerita mengenai kehidupan seharian,masakan,tips dan resepi.Diselitkan juga tutorial asas dapur yang mungkin berguna buat mereka yang dalam kekeliruan ketika hendak membuat menu2 tertentu..
Bahasa dalam blog ini adalah tidak formal dan bersifat santai.

Dilarang copy paste gambar2 tanpa kebenaran ye..semua gambar adalah hak milik HaSue dan bukan hak milik setiap insan..
Setiap komen amat dihargai dan kalau berkesempatan pasti dibalas.. Kalau tak sempat nak balas tu jangan marah yea.. singgah la lagi.. ^_^

Thursday, April 23, 2009

Card Reader

Ehee..saja nak tambah tayangan amal hari ni.
Bagi yang nak tengok jer laa tengok.Taknak tengok sila shut down komputer korang..hihiii!ayat sadis beno..ampun2!


Card reader ni sebelum ni tak beli sebab macam tak perlu jer..
Sebelum ni kan semua main cucuk 'direct' jer gi laptop..
Tapi semenjak laptop rosak hari tu,dah elok ni pun takleh nak cucuk direct dah..org yg repair tu pun x tau aphal..iskh2.so amik pic guna hp hb jer..(sebab hp ku itu selalu full memory..)
Hp ku itu pun tak canggih mana,memory ciput..Kalo jual confirm orang xnak beli.hahak.

Yang tepi tu antara koleksi pendrive ler..nak juga ada kaler peberet iaitu birru..hee
Haa..bila dah ada card reader ni senang laa nak cucuk apa pun..pendrive,simcard,memorystick..apa laa gamaknya sampai 80 in one tu yer..
Kite ni tau yang basic2 dah ler.hehee
Ada juga yg card reader lagi murah dan lagi mahal tp tauke kedai gamba tu rekomen yg nie..so hb pun beli yang ni..ehe
Kite ni asal boleh guna jer..Kalo bleh nak jer beli yang 5 hengget selonggok!! Tu pun confirm takda di pasaran...hakhak
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

2 Komen Di Sini:

Rafizah Nordin said... [Reply to comment]

laptop akak pun rosak. kate cine tu motherboardnye.naknye sampai rm800.hb tak nak repair. ade rezeki belilah laptop lain katenye.la ni pakai pc.lembap nak mampus tp bolehlah buat sementara mengumpul duit huhuhuuuuuu

HaSue said... [Reply to comment]

Tulah kan...dari membaiki rm800,elok jer beli laptop baru..harga pun x jauh dr membaiki.kalo kat sana lagi murah compare kat sini kot..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...