Selamat Datang..^_^

Assalamualaikum & Hello To All Viewers..

Terima kasih sudi bertandang ke sini. Blog ini bercerita selalunya bercerita mengenai kehidupan seharian,masakan,tips dan resepi.Diselitkan juga tutorial asas dapur yang mungkin berguna buat mereka yang dalam kekeliruan ketika hendak membuat menu2 tertentu..
Bahasa dalam blog ini adalah tidak formal dan bersifat santai.

Dilarang copy paste gambar2 tanpa kebenaran ye..semua gambar adalah hak milik HaSue dan bukan hak milik setiap insan..
Setiap komen amat dihargai dan kalau berkesempatan pasti dibalas.. Kalau tak sempat nak balas tu jangan marah yea.. singgah la lagi.. ^_^

Wednesday, September 14, 2011

Zhariff: Wordless Wednesday



Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

17 Komen Di Sini:

K.Nor said... [Reply to comment]

hehehehehheeheh... chedih lawo.. gelak nampak lesung pipit tu lagi la lawo hehehe

syalinda johari said... [Reply to comment]

dalamnya lesung pipit diaaaaaa...sweet yang amatt

Kak Sam said... [Reply to comment]

Nak bayangkan sat macam mana muka mama dia masa kedua2 kejadian diatas berlaku.
erm.......

nuwairani ismail said... [Reply to comment]

time menangis tu muke dh mcm anak jepon! time ketawa pon mcm tu jugak! hihih...sweeeeeeet!

fiq. said... [Reply to comment]

ada lecung pipit cam kite! ekekek

Mas said... [Reply to comment]

gerammmmm....
comeiiiii...
rasa nak gomoi2 jerk budak ensem ni...

Zack Zachoes said... [Reply to comment]

a picture says a thousand words..in this case, 2 pictures say two thousand words. hehe.. sgt comel, samada tgh senyum atau nangis..

Acik Erna said... [Reply to comment]

nangis pun comel..apa lagi senyum..

tun_telani said... [Reply to comment]

eiiiiii.......... cubit pipi dia!!!!

dZana said... [Reply to comment]

hihihi.. cute nya zhariff .. akk suke time dia nangis tu..

Nadiah Sidek said... [Reply to comment]

mata tetap sama dalam 2-2 gambar ^_^

kha said... [Reply to comment]

sebijik cam ank cina...uhuhu..nk2 time dia nangis..

HaSue said... [Reply to comment]

hehe..trm kasih semua atas komen2 anda.. tu laa rupa budak kecik nih bila nangis nganga beso2 smpai x nmpk mate..kalo gelak beso2 x nmpk mata gak...bak kate mak sedara dia,nampak mata segaris jer..hehe

N i e Z a said... [Reply to comment]

shomey nyer..geram tgk daq2 tecit yg ade lesung pipit ni...hehehhe

Ummi said... [Reply to comment]

Sue, apa kena dgn dak kecik nih...Sue cubit kuat sgt ke...hehehe

Kak Rosaliza said... [Reply to comment]

nangis pun ensem...gelak lg enceeemmmmm

HaSue said... [Reply to comment]

nieza:tq..hehe..

kak ummi:hahaha..pok kak ummi..statement xleh blah! :P

kak rosaliza:tu kalo awek nmpk mau lari tu kak..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...