Selamat Datang..^_^

Assalamualaikum & Hello To All Viewers..

Terima kasih sudi bertandang ke sini. Blog ini bercerita selalunya bercerita mengenai kehidupan seharian,masakan,tips dan resepi.Diselitkan juga tutorial asas dapur yang mungkin berguna buat mereka yang dalam kekeliruan ketika hendak membuat menu2 tertentu..
Bahasa dalam blog ini adalah tidak formal dan bersifat santai.

Dilarang copy paste gambar2 tanpa kebenaran ye..semua gambar adalah hak milik HaSue dan bukan hak milik setiap insan..
Setiap komen amat dihargai dan kalau berkesempatan pasti dibalas.. Kalau tak sempat nak balas tu jangan marah yea.. singgah la lagi.. ^_^

Saturday, May 5, 2012

Award daripada Kak Shahriah@Masterchef M'sia

Angkut award dulu..
Terima kasih buat kak Sha yang bagi award nih khas untuk semua pengunjung blognya..
Bagi yang belum mengenali kak Sha ni sila la bertandang ke blog beliau di SINI(klik).. seperti ramai sedia maklum Kak Sha merupakan peserta rancangan Masterchef Malaysia tahun lalu.

Kak Sha yang merupakan seorang novelis kini dah tampil dengan buku resepinya sendiri..TAHNIAH buat beliau..semoga semakin berjaya lagi selepas ini ye kak..dah makin berjaya nanti jangan lupa kitorang tau..hehe
Eh,Kak Sha walaupun dah femes amos tidak ler sombong kan..insyaAllah tak..mudah2an berkekalan ukhwah kita sesama blogger masakan..
Jika berkesempatan memang menyinggah kat dapur kak sha nih untuk menjamu mate dan membaca entrinya.. :D

Jadi nak gantung award ni dulu ek..tanda ingatan.. :)


Tak lupa juga cute teddy bear pakai bib nih..so comels eh..lepas ni gi dapo kak sha kena bawak bib sndiri laa ek..hehe

Terima kasih dan tahniah sekali lagi kak sha.. nanti jangan lupa kirimkan buku resepi bertandatangan untuk orang jauh ni tauu...hehehee...
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

5 Komen Di Sini:

Si Matatajam said... [Reply to comment]

Wah... Bestnya Hasue dapat award.

Bicara Kak Noor said... [Reply to comment]

tahniah jugak dari kak Noor Sue ya dpat simpan dlaam almari tu hehee

nOOrsha said... [Reply to comment]

tahniah sue dapat award dari celebrity glamor.... :)...aku nak bawak balik bear tu je...wat teman tido..ekekek

ogyep yummy mellow said... [Reply to comment]

Wah.. sana-sini orang tayang award Kak Sha... Tak leh jadi ni...

Shahriah Abdullah Novelis said... [Reply to comment]

SAlam Cayang Hsue.. muahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh... cayang sangat hehhee..

Nanti datang dapur akak jangan lupa bawa bib tau.. ni akak baru aje balik ni hah! terus masuk dapur Hsue.. ingatkan ada lauk nak jamah sikit....
Tq so much dear... cayang sangat!! ajak kawan-kawan lain dan silalah tags awards tu yaa khas buat semua teman blogger.. moga persahabatan di alam maya ini akan kekal berpanjangan.. cayang muahzzz

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...