Selamat Datang..^_^

Assalamualaikum & Hello To All Viewers..

Terima kasih sudi bertandang ke sini. Blog ini bercerita selalunya bercerita mengenai kehidupan seharian,masakan,tips dan resepi.Diselitkan juga tutorial asas dapur yang mungkin berguna buat mereka yang dalam kekeliruan ketika hendak membuat menu2 tertentu..
Bahasa dalam blog ini adalah tidak formal dan bersifat santai.

Dilarang copy paste gambar2 tanpa kebenaran ye..semua gambar adalah hak milik HaSue dan bukan hak milik setiap insan..
Setiap komen amat dihargai dan kalau berkesempatan pasti dibalas.. Kalau tak sempat nak balas tu jangan marah yea.. singgah la lagi.. ^_^

Tuesday, April 13, 2010

Parcels dah sampai..arituu..



Salam bersiaran kembali..yg ini sah2 entri tertunda yer kawan2..
Dah upload gambar2 nih aritu dah tp x sempat2 nak update lagik sebab bz balik kpg lak aritu bawak ayahanda gi jenjalan..
Balik jer sini tenet lak slow sangat2..pagi td pun dah taip pjg2 xleh nak save lak..takpe2,menguji kesabaran jer tuh kan..

Parcel nih sebenarnya dikirim pada 09/01/10 hari tu dari Bentong,Pahang..sampai lak pada 19/03/10..melalui laut..sebenarnya pengirim x tau pun ia dikirim melalui laut..hehe..skali 3 bulan lebih br sampai daa..sian Kak Min n faheem(kena interprem tuan blog skali)..sampai risau sangat2 brg nih x sampai. Apa2pun alhamdulillah,ada rezeki juga nampaknya..hehe..

Yang satu tuh lak parcel dari seorang akak nih...thank u so much kak eh!sedapp2..hehe
Dikirim melalui udara,dalam seminggu gitu sampai rasanya..cuma aritu tertunggak kat kampung lak parcel2 nih sebab kebetulan lak takde balik kampung masa tu...


Ni keadaan di dalam sebaik sahaja kotak dibuka...hehehe...abis dah terkeluar dr kotak..mabuk laut dah agaknya brg2 dlm nih kak..ekeke... tapi masa bukak tu aroma semerbak jer,wangi..hihi

Yg "lawa" nih hadiah tahun baru hari tu kerana dapat meneka hampir tepat waktu Cikmin dilahirkan..(link akan disertakan kemudian ek) dan order minyak wangi serta kalendar chumel souvenier dr kak min..mekasih byk2 eh kak...moga murah rezeki akak sekeluarga..
Produk collagen tuh sesuai untuk wanita yg berusia 25 tahun ke atas dan mementingkan kecantikan luaran dan dalaman yer.. kalo berminat leh tanya kat CikMin yer..
Kite baru nak cuba juga ni..sibbaik menang aritu..hahaha...kalo sesuai mungkin akan teruskan penggunaannya nanti.insyaallah..hehehe...

Haaa..yg nih pun bukak2 plastik jer...hmm semerbak gak...hihik..best2..tq kepada pengirimnya.. ;)

P/s: Chumel kan watermark biru yg jiya buat neh?hikhik..suka2..kaler tuh menawan qalbu tul..sapa2 berminat nak ngorder watermark boleh gi ke blog jiya atau kedai watermark dia eh..jiya,teh c peng spesel satu!
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

3 Komen Di Sini:

Faheem Jr said... [Reply to comment]

salam sue..finally..lega akk bila sue dah buat entri ni..hujung minggu ni baru la boleh akk buat laksa sarawak dengan tenangnya.. jadi tak sonok nak makan bila kenangkan gift akk tuk sue terhoyong hayang di lautan biru..

p/s tu dolphin dari laut megiringi kapal barang la tu kot....ekekek.

maiyah said... [Reply to comment]

wah.. rejeki buk hehe

ima said... [Reply to comment]

salam sue...wahhh seronoknya bila dah dapat apa yang ditunggu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...