Selamat Datang..^_^

Assalamualaikum & Hello To All Viewers..

Terima kasih sudi bertandang ke sini. Blog ini bercerita selalunya bercerita mengenai kehidupan seharian,masakan,tips dan resepi.Diselitkan juga tutorial asas dapur yang mungkin berguna buat mereka yang dalam kekeliruan ketika hendak membuat menu2 tertentu..
Bahasa dalam blog ini adalah tidak formal dan bersifat santai.

Dilarang copy paste gambar2 tanpa kebenaran ye..semua gambar adalah hak milik HaSue dan bukan hak milik setiap insan..
Setiap komen amat dihargai dan kalau berkesempatan pasti dibalas.. Kalau tak sempat nak balas tu jangan marah yea.. singgah la lagi.. ^_^

Tuesday, September 11, 2012

Ulangtahun Perkahwinan Ke 14..

Assalamualaikum..

Alhamdulillah..syukur kepada Allah swt kerana memanjangkan usia perkahwinan kami dan dalam keadaan masih sayang menyayangi,cinta mencintai...ececeh..jiwang eh! Sila feeling2 skit kalo baca post nih ;P

Terasa sekejap jer 14 tahun sudah rupanya hidup bersama..
Tahun demi tahun semakin kukuh dan saling memahami.. Dugaan bukan takde,tapi redah jer bersama2.. negatif positif sikap masing2 cuba saling menerima.. keburukan kebaikan masing2 sudah pasti ada..kerana itu kita dikurniakan pasangan untuk saling melengkapi..
Aku untukmu,dan kau untukku..itulah sebuah cinta dalam perkahwinan..
Aku ingin melihat kegembiraanmu..dan kau ingin melihat kegembiraanku.. kita sama2 saling cuba membahagiakan.. Semoga kebahagiaan kekal untuk kita sehingga ke akhir hayat..
aminn ^_^

Gambar ehsan google



Kini perkahwinan kita diserikan dengan 4 cahayamata..yang masing2 dengan karenahnya..namun tetap membawa bahagia..syukur kepadaMu ya Allah..



Buat suamiku..

Kad ni pun ehsan google

Selamat ulangtahun pernikahan kita yang ke 14,sayang... Masih baru lagi perjalanan kita..semoga ikatan ini semakin utuh dan kukuh biar apapun dugaan menanti.. Terima kasih atas segala2nya.. ;)
Tak boleh taip lebih2 kat sini sayang nanti orang muntah ijau depan laptop..hihi..

Terima kasih buat rakan2 yang wish kat FB.. terharu ni.. ^_^
Good luck juga buat semua calon UPSR yang mula menduduki ujian pada hari ini..
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

23 Komen Di Sini:

♥MAMASYAZA♥ said... [Reply to comment]

samala kita dah 14 tahun pun, tapi masih rasa cam baru semlm ja kawin, ada ketikanya rasa cam tak terfaham karenah si suami...hehehehe
anyway happy 14th anniversary, semoga kekal bahagia hingga akhir hayat. aminnn

Mas said... [Reply to comment]

sama juga ngan aku...
tak terasa dah 12 tahun kawen...he3

Tahniah Sue..
moga terus berbahagia dan terus tabah menghadapi apa jua yg mendatang....
bila nak tambah lagi...
zharif nak adik tu...kikikikiki

HaSue said... [Reply to comment]

@♥MAMASYAZA♥
Aminnn..trm kasih.
Betul2,kdg2 tu ingatkan kita dah faham..rupanya x phm spnuhnya...begitu gak suami,ingatkan dia phm kita..x phm2 gak rupanya..hahaa...kena renew pmahaman tu selalu laa kn. Tu juga kemanisan alam rmh tgga ni,masih dlm proses mngenali..heee

Acik Erna said... [Reply to comment]

assalam HaSue..happy anniersary..semoga terus berbahagia selamanya.

HaSue said... [Reply to comment]

@Mas
Terasa kejap jer kan mas...
Terima kasih atas doa n ucapan ko tu ye mas. Zhariff geleng2 jer td aku tanya dia nak adik ke tak.haha..
Adam nak ada adik dah ke mas?hihi..

HaSue said... [Reply to comment]

@Acik Erna
Wkumslm...aminn,terima kasih kak.. :-)

Gee® said... [Reply to comment]

Semoga kalian dirahmati Allah selalu...

Nazayiena said... [Reply to comment]

Hepi anniversary Sue....semoga akan sentiasa bahagia dan berkekalan.

mala said... [Reply to comment]

congratulations! happy anniversary!

izahdaut said... [Reply to comment]

aku cam nak wish skali lagi jek, tapi takot ko muntah kuning lak. hehehe..

aku suke gambo korang sekeluarga tu. sweet happy foeber n eber.. kem salam kat cik abang ye.. pergghh how dare ai.. hahaha

LinRosly said... [Reply to comment]

Assalamualaikum HaSue :D

Selamat Ulang Tahun Perkahwiman yg ke 14, semoga dipanjangkan jodoh pertemuan hingga ke akhir hayat, diberikan ketabahan dan kesabaran yg hakiki untuk menjadi isteri solehah dan ibu mithali...Insya Allah...Amin....

AZLITA AZIZ said... [Reply to comment]

Assalamualikum Hasue

Selamat ulang tahun perkhawinan yg ke 14
Semoga kekal bahagia, di murahkan rezeki, sentiasa dalam rahmat Allah dan saling sayang-menyayangi hingga ke akhir hayat

^_^

♥♥azatiesayang ♥♥ said... [Reply to comment]

Salam Hsue..Happy anniversary yg ke 14 tahun....Semoga bahgia hingga ke akhir hayat.

K.atie pon br samby anniversary gak..yg ke 17 tahun!:)

nOOrsha said... [Reply to comment]

Salam sue..aku cam x caye je geng sengal aku tetibe wat ayat jiwang diatas..smpai kugosok2 mata aku..sampai kulempang2 pp ku suruh bangkit dr lena..ehh rupenya aku x mimpi!! Brabo brabo brabo sue...kijii..kompom jurai2 ayaq mata cik abe klo bace ni...aku yg xde kna mengena pun sebak x memasal..wakaka..mmg suka tgk kapel yg romantika di amour even da berbelas thn kawen..moga dpt jd cth utk aku yg masih pucuk muda bergetah ni dlm meniti titian kekeluargaan..(mesti ko mntah aku puji dr sdr bergetah kn..kikiki)...selamat enibeseri my pren my besan n my geng sengal..moga kekal bahagia ke syurga ..amin :-)

ibh_sue said... [Reply to comment]

Asslmkum HaSue.
Tahniah! Happy anibesary HaSue. Semoga hubungan korang sentiasa dirahmati Allah dan sentiasa dibajai dgn kasih sayang hingga akhir hayat.

Mat Gebu said... [Reply to comment]

Selamat ulang taun perkahwinan yang ke-41 Hasue.....errr...silap2.. yang ke-14...hehe...moga kekal bahagia bersama keluarga terchenta..

Chah said... [Reply to comment]

E eh.. Ko sama pulekkk ngan aku sue dh patblas tahun ada somi...tp nape anak ko kenit2 lg....lmbat subur eh? Kui2....hepi anibeseri sue....teruskan bergandingan hingga ke syurga...

EmbunRosaliza said... [Reply to comment]

Assalam sue, selamat menyambut ulang tahun yg ke 14, semoga terus kekal bahagia hingga ke akhir hayat dan di limpahi rezeki dan sentiasa di beri kesihatan yg baik buat sue n suami serta anak2 sekelian...muahhhhh

Shiela said... [Reply to comment]

Assalam Sue.. Selamat Ulangtahun Perkahwinan.. Moga berbahagia sentiasa.

its me said... [Reply to comment]

assalam kak sue...Selamat Ulang Tahun yg ke-14..semoga keluarga k.sue sentiasa dirahmati allah SWT & kekal bahagia hingga ke syurga..:)

FnF Simple Life said... [Reply to comment]

Hepi anniversary buat Hasue n suami yang ke 14 tahun... moga berbahagia hingga ke syurga ;)

Ummi said... [Reply to comment]

Assalam HaSue comeeyyy...Selamat Ulangtahun Perkahwinan ke 14...semoga kebahagiaan terus menyelubungi kalian berdua serta anak2 yang disayangi hingga ke hujung nyawa...amiiin... Kek 14 tingkat jgn lupa hantar yg plg atas kat akak eh...hehe

sury_masury said... [Reply to comment]

Selmt ulngthn ke 14 sue...semoga bahagia hgga aher hayat...sweeet jak ktk org lam pic ya...14 thn dh ooo,x berasa nk...dolok lg lh ktk kahwin dr kmk hihi..:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...