Selamat Datang..^_^

Assalamualaikum & Hello To All Viewers..

Terima kasih sudi bertandang ke sini. Blog ini bercerita selalunya bercerita mengenai kehidupan seharian,masakan,tips dan resepi.Diselitkan juga tutorial asas dapur yang mungkin berguna buat mereka yang dalam kekeliruan ketika hendak membuat menu2 tertentu..
Bahasa dalam blog ini adalah tidak formal dan bersifat santai.

Dilarang copy paste gambar2 tanpa kebenaran ye..semua gambar adalah hak milik HaSue dan bukan hak milik setiap insan..
Setiap komen amat dihargai dan kalau berkesempatan pasti dibalas.. Kalau tak sempat nak balas tu jangan marah yea.. singgah la lagi.. ^_^

Friday, December 31, 2010

Bye2 2010..Hello 2011!!


Beberapa minit saja lagi kita bakal bertukar tahun..
Begitu banyak memori di tahun 2010 yg bakal kita tinggalkan...pasti ada yang pahit dan ada yg kelat juga ada yang manis..
Bagi aku tahun 2010 lebih banyak kenangan pahit berbanding yang manis..
Begitu banyak dugaan yang ditelan dan cubaan demi cubaan Allah datangkan dalam kehidupan..masih x pasti dapat harungi kah tidak..

Antara kenangan manis pastinya mengandung anak ke 4 dan melengkapkan menjadi 2 pasang zuriat,2 lelaki dan 2 perempuan..alhamdulillah!
kemudian bertemu dengan rakan2 sekolah di mini reunion penghujung mei thn 2010..

Kenangan yang kelat pula seperti line tenet yang teruk...hampir aku stop berblogging gara2 tenet yg parah ini..dah elok sikit masih belum pulih sepenuhnya..
Dah hujung tahun ni baru ok banyak aku amat berharap ia terus ok..
Kalau kejap ok kejap x ok..alamatnya blog aku akan tidur nyenyak lagi thn 2011..
Kalau tenet laju jer pasti aku rajin nak update.itu satu azam.heh :P

Kenangan pahit pula malas nak kongsikan sebab pahitnya nak cerita pun payah..tapi cukuplah aku katakan terasa susah nak percaya org yg mengkhianati kita..lebih2 lagi sebelum ni dia mengaku saudara tapi hakikatnya menikam kita dari belakang..mungkin x bermaksud begitu tapi itulah yang berlaku..selebihnya hanya DIA yg mengetahui..
Yang pasti,hidup mesti diteruskan walaupun hujungnya kita masih x tahu macammana..

Di harap tahun 2011 lebih banyak kenangan manis berbanding yang pahit..
Minta maaf buat semua rakan2 alam maya dan alam nyata jika ada tersilap kata dan cerita yang menyinggung perasaan kalian..semoga 2011 lebih mengeratkan siratulrahim antara kita...insyaallah,tahun 2011 akan aktif berblogging semula..
Masih membiasakan diri dengan kehidupan baru menjadi ibu kepada 4 org cahaya hati ;)

Akhir sekali..selamat tahun baru yer.
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

13 Komen Di Sini:

HomeKreation said... [Reply to comment]

Salam Sue. Slmt Thn Baru. Semuga 2011 sukses & happy selalu. Cubit pipi baby Zhariff yg gebush tu...mmmuah2.

Cikmin said... [Reply to comment]

salam sue...selamat tahun baru 2011..semoga yang terbaik saja untuk sue sekeluarga... :)

Kak Rosaliza said... [Reply to comment]

Salam Sue...selamat tahun baru 2011, semoga tahun ini aakan menjadi tahun yg indah buat sue, dah akk harap sue aktif berblogging , buat line tenet sue, jgn buat hal ya heheh

Aiydalela said... [Reply to comment]

epi new year sue :)

sama la, kite pom nak aktif blogging 2011 ni. heheheh

Mimiey.. (^-^) said... [Reply to comment]

hepy new year kak sue...

izahdaut said... [Reply to comment]

sue..selamat tahun baru jugak..tinggal kan la yg kelat buat pengajaran kan... weh dah 4 anak rupanya..camne pejam celik je dah 4 ni? hahhaa... wajah still vogue agak2 mcm baru kawin je tau..haha

HaSue said... [Reply to comment]

Along:thanks along..wish u a very happy new year too..kisses 4 liana comel yer...hihi

HaSue said... [Reply to comment]

cikmin:mekasih kak...sue doakan yg terbaik juga utk akak sekeluarga.. :)

HaSue said... [Reply to comment]

Kak rosaliza:akak..sue terharu sesangat ngan sokongan akk dr dulu smpai skrg tau...sayang akak!muahh

HaSue said... [Reply to comment]

Aiydalela:bagus2..ni dah 2 hari thn 2011 lom terbuat entri lagik..hihi..sibuk x abis2 lg.huhu..alasan lg?adeh

HaSue said... [Reply to comment]

Mimiey:hepi new year cik adik manis..hehe ;)

HaSue said... [Reply to comment]

izah:pejam celik pejam celik amik masa 12 thn gak baru 4 tuh zah..hahah...
e'ehh..vogue ka?terus terasa cam baru kawin jer nih..hahaha.. *esok blanje bekpes ye.hahak :p

Mas said... [Reply to comment]

sue, slmt tahun baru, wahhhh..baru dapat baby yer...tahniah yer...
akhirnya jumpa gak mas ngan blog sue...selalu tengok resepi sue kt myresepi. jdi tertnya2 gak klu2 sue ada blog...ada jodoh akhirnya...he..he...slmt berkenalan yer sue...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...