Selamat Datang..^_^

Assalamualaikum & Hello To All Viewers..

Terima kasih sudi bertandang ke sini. Blog ini bercerita selalunya bercerita mengenai kehidupan seharian,masakan,tips dan resepi.Diselitkan juga tutorial asas dapur yang mungkin berguna buat mereka yang dalam kekeliruan ketika hendak membuat menu2 tertentu..
Bahasa dalam blog ini adalah tidak formal dan bersifat santai.

Dilarang copy paste gambar2 tanpa kebenaran ye..semua gambar adalah hak milik HaSue dan bukan hak milik setiap insan..
Setiap komen amat dihargai dan kalau berkesempatan pasti dibalas.. Kalau tak sempat nak balas tu jangan marah yea.. singgah la lagi.. ^_^

Saturday, February 28, 2009

Minta Maaf Dan Terima Kasih Atas Sokongan Kalian..

Salam pada semua kawan2 yg sudi bertandang ke pondok buruk hamba..
Dah berkurun lama tak dapat update umah sendiri...diulangi,'tak dapat' update..bukan xnak atau tak ada masa yer..tapi mmg tak dapat...connection+computer problem sgt2..
Tapi kan,terima kasih yg amat sgt pada kawan2 yg masih sudi berkunjung walaupun puan rumah takda...umah pun bersawang labah2 dah haa..tu berhabuk2 dah meja tu..tapi ada jugak yg datang lg..

Kadang2 sempat jengah n tengok shoutmix,baru nak reply komputer padam..adehh,dah nazak gak pc nie..kire nasib gak laa..laptop plak demam panas dah..
Dah berjaya masuk,shoutmix plak x bukak2.asyik pangkah jer kat atas..mcm petak undi dah ku tengok..
Kdg2 komputer ok masalah nak connect plak ngan broadband nih..
Jadi dah berlambak gamba amik takleh nak post pun..

Nak balas lawatan kat blog pun x menyempat2..kdg2 nak reply laporan masakan pun berkali2 baru leh post.hee..suka tengok laporan masakan kat myr..terutama resepi yg dicuba menjadi tu..memang setiap penyumbang resepi kat sana akan lega dan rasa dihargai kan..

Jadi pendek kata,kepada mereka yg melawat ke sini minta maaf kalo kite x smpt balas lawatan ekk...ku amat hargai kesudian u all bertandang..
Setakat ni yg sempat tengok Aziemas,kak Noorma..sapa lg yg dtg ek,nenie,ros(toke roti)..sunkist pun ada..kak as ada gak kan?n kpd kawan2 yg x tinggalkn msj.ha,smpt gak tgk kak maria bg tags,kak intan bg tags tp lum smpt lg nak amik..huahuaa...
nanti2 laa dah free beno2 akan ku usahakan jua..mekasih sbb sudi mengetags(ni kalo test B.M fail nih)

kepada cik puan hana..ku tahu dirimu ada jua menjenguk ke sini kan..mekasih laa eh.
Tadi nak masuk blog sendirik guna link kat umah Kak Na..kuikui..(kunci sendirik xleh bukak daa..)
Mekasih try resepi roti goreng tuh..rangup x?kalo derhaka dier x rangup kdg2 tuh.ekeke..

To dayang_jack ku cayang,i know u always behind me..tahniah dah bukak blog tuh..(sempat nnti mmg nak link)geram tgk lola n ciki..

Blog2 yg di link kat sini pantang ader kesempatan mmg ku jenguk wpun seketika..

ni dah mcm ucapan dpt anugerah jer nih..heee..(ntah dpt post ke tak ni kang)

Lepas ni akan ku cuba gagahkan jua update umahku

Akan Datang...(kalo dah ok)

Apa pun..sayang korang semua!muahh2.. :D
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

2 Komen Di Sini:

hana said... [Reply to comment]

alahaiii kenapa la kok jadik gini! ppon moga semuanya kat sana tuh dpermudahkan yer sue! asal sue dan kluarga sihat alhamdulillah!

dayang_jack said... [Reply to comment]

Sue, i will always behind u wherever u r. thanks to u too for remembering me. that what friends r 4...anything, sms to my no ya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...