Selamat Datang..^_^

Assalamualaikum & Hello To All Viewers..

Terima kasih sudi bertandang ke sini. Blog ini bercerita selalunya bercerita mengenai kehidupan seharian,masakan,tips dan resepi.Diselitkan juga tutorial asas dapur yang mungkin berguna buat mereka yang dalam kekeliruan ketika hendak membuat menu2 tertentu..
Bahasa dalam blog ini adalah tidak formal dan bersifat santai.

Dilarang copy paste gambar2 tanpa kebenaran ye..semua gambar adalah hak milik HaSue dan bukan hak milik setiap insan..
Setiap komen amat dihargai dan kalau berkesempatan pasti dibalas.. Kalau tak sempat nak balas tu jangan marah yea.. singgah la lagi.. ^_^

Wednesday, November 28, 2012

Happy Birthday Zhariff..!

Assalammualaikum..

Alhamdulillah,hari ini genaplah usian 2 tahun buat anakku yang ke empat ini.
Terima kasih buat rakan2 yang turut mendoakan yang terbaik untuknya...semoga dimakbulkan segala doa..amin..

Dua tahun yang lalu masih segar diingatan saat melahirkan Zhariff...cuma aku masih belum berkesempatan menaip panjang..hehe..
Di sini dikongsikan sedikit gambar Zhariff buat tatapan aunty2 sekalian yang mengenali zhariff dari dia lahir walaupun hanya kenal melalui alam cyber je..

Berusia 2 tahun Zhariff kini semakin lincah tapi belum begitu petah berkata2..tak apa lah..nak ngajuk cakap pun dah ok lah tuu...tapi lasak memang boleh tahan..nonstop tu..huhuuu...alhamdulillah beliau sangat aktif . :-)

Zhariff yang sudah mahir menunggang kuda..eh! rusa.. ko hade nak tunggang rusa..haha..

Lesung pipit pemanis wajah..*bajet manis laa nih..haha..


Termenung merenung masa depan dengan mata yang masih tak berapa nak galak..dah trademark gamaknya mata sepet..huhuu...cepet pun cepet laa kan zhariff.. ;-)

Posisi tidur kegemarannya terutama ketika kesejukan..hehe..

Buat Zhariff..mama doakan segala yang terbaik untukmu.. semoga menjadi anak yang soleh...bijaksana dalam berfikir,dikurniakan kesihatan terbaik sepanjang hayat dan diredhai Allah kehidupanmu dunia akhirat...mama,babah,banglong,kakak dan kak yana sayaannnggg zhariff..muahhhh2!! Sekali lagi,terima kasih aunty2..auncle2 kawan2 sedara mara yang turut wish besday zhariff tahun ini... semoga kalian juga berbahagia selamanya..aminn


P/s: Happy Birthday juga buat rakan blogger masak2...Anna_Qawina yang berkongsi tarikh lahir dengan Zhariff pada hari ni..sibbaik anna tak ngaku kongsi umur kan..haha..kalau dekat senang minta aunty anna jer buatkan kek,kan zhariff..hehe.. Semoga anna sihat sejahtera sepanjang hayat dan semakin dimurahkan rezeki serta bahagia selalu hendaknya..aminn
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

20 Komen Di Sini:

Siti Nadira said... [Reply to comment]

Happy Birthday Zhariff yg comellllll!!sehari slps besday sy...:)

Gee® said... [Reply to comment]

Hepi b'day comey... muaaahhs

MyraQhairel said... [Reply to comment]

Happy birthday Zhariff...wahhh sepet itu menawan n tertawan..pesen tido cenggitu pon si li lhero si Syahmi tu pon suke buat...tak paham ler..tertonggeng tu sedap wat dorang lena kot...ekekke..

ogyep yummy mellow said... [Reply to comment]

Happy Birthday Zhariff.. semoga membesar menjadi anak yg soleh.. AMIN.. matanya ala2 korean gitu... Anak musim K-Pop agaknya ya..

saifudin said... [Reply to comment]

Terimakasih informasi nya gan, sangat bermanfaat :)
nice post :)
ditunggu kunjungan baliknya yaah ,

saifudin said... [Reply to comment]

Terimakasih informasi nya gan, sangat bermanfaat :)
nice post :)
ditunggu kunjungan baliknya yaah ,

sury_masury said... [Reply to comment]

Happy birthday to u...hpy birthdy to u.....hpy birtdy to zhariff hpy birthdy to u....muahhh kat pipi yg penuh ya...don noty2 ok....semoga membesar dgn sihat n cergas...:-)

EmbunRosaliza said... [Reply to comment]

Selamat hari lahir zhariff, semoga apa yg dia doa oleh mama di makbul allah...aminnnn

sepet pun comel

Mas said... [Reply to comment]

Happy Birthday Zhariff yg ensem....
moga menjadi anak yg soleh..

mana kek ni zhariff....
minta cepat kat mama tu....

Norzie hany said... [Reply to comment]

Alahai comelnya anak sue,ada lesung pipit lagi.Happy birthday Zharif....moga membesar dgn sihat dan menjadi anak yang soleh bila besar kelak.

Naz / Nadz COSK said... [Reply to comment]

Assallamualaikum Sue..

Hai Zhariff... Dah 2 tahun ye tp mata tetap maintain sama... Aunty suka tgk mata Zhariff tau!

Hai Sue, rusa pun dot-dot ye.. Baik2, nanti kak ct datang minta rusa Zhariff tu ganti pinggan dia yg pecah hari tu..hihihiiii...

Si Matatajam said... [Reply to comment]

Happy 2nd Besday Zhariff.. Comelnya lesung pipit tu..

Ummi said... [Reply to comment]

Assalamualaikum Sue, apa khabar?...nak ucap Happy Belated Birthday to Zhariff gak laa..sori auntie lambat sampai...moga jadi anak yg berjaya kehidupan di dunia dan akhirat..amiinn.. Tomeeyyy je pp diaaa...geram nak cubit.. *__*

Sukma Haron said... [Reply to comment]

Tarikh lahir yg sama dengan saya...sambut potong kek jer....

Sukma Haron said... [Reply to comment]

selamat hari lahir gak...sama date...

NEKCIK said... [Reply to comment]

Hepi besday Zhariff..semuga sihat, panjang umur dan mnjadi anak yg soleh..amiiin

NEKCIK said... [Reply to comment]

Hepi besday Zhariff..semuga sihat, panjang umur dan mnjadi anak yg soleh..amiiin

Nur-nba said... [Reply to comment]

Happy Birthday Zhariff.. Moga membesar dengan sihat dan jadi anak yg soleh..

ibh_sue said... [Reply to comment]

Happy Belated Birthday Zhariff.. Sorry untie lp nak wish kat sini..hehehe
Semoga menjadi anak yg solih dan menjadi kebanggan keluarga ya.

shah_izan said... [Reply to comment]

eppy belated zhariff
dah lama x singgah blog nie

aset mahal tu mata n lesung pipit tu...

;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...