Selamat Datang..^_^

Assalamualaikum & Hello To All Viewers..

Terima kasih sudi bertandang ke sini. Blog ini bercerita selalunya bercerita mengenai kehidupan seharian,masakan,tips dan resepi.Diselitkan juga tutorial asas dapur yang mungkin berguna buat mereka yang dalam kekeliruan ketika hendak membuat menu2 tertentu..
Bahasa dalam blog ini adalah tidak formal dan bersifat santai.

Dilarang copy paste gambar2 tanpa kebenaran ye..semua gambar adalah hak milik HaSue dan bukan hak milik setiap insan..
Setiap komen amat dihargai dan kalau berkesempatan pasti dibalas.. Kalau tak sempat nak balas tu jangan marah yea.. singgah la lagi.. ^_^

Thursday, January 19, 2012

Testing..testing..!

Assalamualaikum.. ^_^

Saja la ngetest update blog ni..kot2 dah expired takleh sign in lagi tadi kan..
Tengok2 boleh lak..iee,x sangka!tak sangka!

Oklah,tu cuma alasan ..ehee..wat pemanis mata..layan la gambo kek ceklat ni dulu erk..sori la ala kadar jer..amik guna kamera hp.Ok la wat pengganti ayam kashmir yang dah lama basi tu kan. Adik aku duk bising je asik ngadap ayam kashmir.. sibbaik kak rosaliza selalu panaskan..tak laa berkulat.aheh..maceh kak!

Dah terlambat ke nak ucap selamat tahun baru 2012? Better late than never kata uncle John.
Rasa nak jenjalan blog kengkawan dulu rasanya nih. Tapi tu laa,kang cerita banyak orang tak caya..emm..modem broadband nak beli baru lagi kot esok..melampo2 tahap kuye2 modem yang ni. Nak citer pasal modem,2 mukasurat tak abis...masuk mukasurat ke 3 korang tertdo kang..cukup la aku katakan modem broadband aku bermasalah besar yang menghalang aku nak update entri di samping aku enjoy my life and my moment as a mother..dan sebagai bukan blogger dalam tempoh tak ngupdate tu.. rasa best gak tau. hehee..

Walaupun selama beberapa minggu ni tak aktif blogging,selalu jek jenguk FB..gi bertenggekkat situ tengok perkembangan n citer terkini..terima kasih buat semua.. rindu tau!
Ni rasa dah bersemangat je nak blogging kembali..insyaAllah kalau terus diizinkan Allah.. akan terus menimba ilmu..bukan jer dalam bidang masakan,tapi bidang lain2 juga.. semoga kita sama2 mendapat manfaat dari blog yang tak seberapa ini.. aminn..

P/s: Ada hadiah tertunggak sebenarnya dari tahun 2011..ada sapa2 yang ingat?hehe..
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

26 Komen Di Sini:

chikadakbiru said... [Reply to comment]

perghh..cantik la deco kek tuh..seriuss cantik...pelan2 kayuh yer kak sue...kite memahamii

Gee® said... [Reply to comment]

nakkk...!!!

~K Ham~ said... [Reply to comment]

cantiknya deco....kena menuntut ni...

Wanieyra said... [Reply to comment]

Singgah nak makan boleh???

izahdaut said... [Reply to comment]

apa hadiah nyer. aku tang lain kelabu je membacanya, tang yang hadiah tu terus segor balik mata aku. hahhaa..

walau pun aku takingat tapi aku rasa, hadiah tu untuk aku laa.. hehe..

eh lupa nak cakap, lawo tak pengalas gambo sagupal aku tu. sukeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Mas said... [Reply to comment]

sue......
apa hadiahnya tu....
lama sangat ko perapppp dapo ko ni...
lupa aku..muahaha

nOOrsha said... [Reply to comment]

cayok sue cayok...hope masalah brokben ko cpt2 setel ya...susah la klo nmnya beruk..ngape org x bg nama monyet ke, kera ke..,mungkin akn mengurangi kesengalan tenet yg lmbab kot..ikut teori akula..hihihi..pe2 jer, yg pnting kek ceklat aku suke..bak mai 1/2 loyang :)

Tina Othman said... [Reply to comment]

cantik kek tu

EmbunRosaliza said... [Reply to comment]

Assalam sue, sukanya bila nampak sue di dapur maya ni, semoga masalah beruk yg tak berekor tu cepat selesai ya sue, rindu ngan n3 sue, sehari 1 n3 pun ok la2 he0heh. Hadiah akk xnak lh mesti bukan akk punya

Rahel said... [Reply to comment]

Hasue..bagi gue testing dulu kek coklat tu..hehe..

AbbotCottage said... [Reply to comment]

kek ceeklatnya pasal, aku sanggup mangaku, yang akulahhhh pemenangnya!!!! lihatlah doniaaa, HaSue nak kasik aku adiah..ko dendiam Izah, bukan ko yang nyer, aku nyer.

umie said... [Reply to comment]

nyaman eh...

Liza said... [Reply to comment]

salam sue....cantik deko kek tu...akak suka...

Ummi said... [Reply to comment]

Assalam Sue, waah dah bersiaran kembali yea..semoga byk masa untuk Sue bahagi2kan jugak antara emak dan blogger....xpa la slow2 pun... ^_^

LinRosly said... [Reply to comment]

Assalamualaikum Sue..

*Hilang mu Sue kerana bonda tersayang..x per...pengorbanan namanya tu..semoga diberikan hidayah dan rahmat oleh Allah s.w.t

*Kalau ada masa sambil2lah berblog..Peminat setia akan tetap menanti kehadiran mu...hahahaha

tun_telani said... [Reply to comment]

nasib baik blog ni x majuk lagi.. buleh gak sign-in kan.. tahun baru??? ape tuu?? hahaha.. punya la lama, smp dh x rasa tahun baru dah ;p
apa2 pun...welcome back ^^ muge2 modem baru bukan cap kuye2..

`Aine`Ainun* said... [Reply to comment]

sedapnya keke=)

::Azura Rahman:: said... [Reply to comment]

wah.. sue mengekek lah.. nice cake.. nk skit.. hihihi..

Zaliedana said... [Reply to comment]

Kak Sue sayang,alahai rindunyerrrrrr..Zhariff n yana pe kabor..?Eh kak hadiah pe tuh,cer kabor,cer kabor..Ermm kek cekelat sedapnyer,amboi rajin aih ngan deko bagai...

cik cek said... [Reply to comment]

Haaaa....lama tak nampak adik kita sorang ni...pekabo...sihat2 selalu hendaknya...emmmm....menggoda lah kek itu...tak nak potong2 bagi kat akak ke...:)

Misz MariA said... [Reply to comment]

Salam kak sue, br jumpa blog akak nih. Biase buat menu dr blog MyR dr resepi akak - memang best! Alhamdulillah menjadi..
Sudi-sudi la jenguk teratak hamba ye. Tq^^!

Naz / Nadz COSK said... [Reply to comment]

Sue, I miss U dear....

Ryo Azhar said... [Reply to comment]

wow...ko mampu jugak update belog ye??siap tukar layout lak tuh......terkesima aku dengan dgn keajaiban ini.......

gerhana luka said... [Reply to comment]

kek coklat mmg best kan, selalu buat kek coklat ikut resepi hasue sbb menjadi dan dah jatuh hati ngan rasanya

ijan said... [Reply to comment]

Salam Kak HaSue cayang....
boleh lagi nak ucap selamat tahun baru. Happy new year buat akak jugak. hehe.. cantik kek yu :D

Ibu Darwisy said... [Reply to comment]

x sabar nak tggu resepi2 dari akak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...