Selamat Datang..^_^

Assalamualaikum & Hello To All Viewers..

Terima kasih sudi bertandang ke sini. Blog ini bercerita selalunya bercerita mengenai kehidupan seharian,masakan,tips dan resepi.Diselitkan juga tutorial asas dapur yang mungkin berguna buat mereka yang dalam kekeliruan ketika hendak membuat menu2 tertentu..
Bahasa dalam blog ini adalah tidak formal dan bersifat santai.

Dilarang copy paste gambar2 tanpa kebenaran ye..semua gambar adalah hak milik HaSue dan bukan hak milik setiap insan..
Setiap komen amat dihargai dan kalau berkesempatan pasti dibalas.. Kalau tak sempat nak balas tu jangan marah yea.. singgah la lagi.. ^_^

Sunday, November 20, 2011

20.11.2011 ...

Assalamualaikum.. ^_^

Update last minit pada tarikh yang cantik ini.. nombor 2011 ditaip 2 kali pada tarikh ini..tarikh yang penuh..tidak seperti tarikh 11111 yang tak penuh 8 angka untuk mencantikkannya..hehe..
Tapi masing2 ada pendapat untuk melihat tarikh istimewa untuk mereka.. :)

Ermm..aku agak kekok untuk berblogging..
Ada sebab aku cuti blogging..aku cuti kerna terpaksa..bukan aku yang apply atau isi borang cuti..
Tapi mudah2an segalanya akan lancar..dan ini sebagai titik permulaan kembali.,
Terima kasih pada rakan2 yang masih setia bersama.. followers baru dan lama..biar tak ramai tak mengapa..anda pemangkin semangat juang untuk aku terus berblogging..


Nak taip banyak lagi tapi nanti tarikh ni abis pulak. hee..
Yang pasti..aku rindu dunia blogging.. rindu rakan2 blogger dan pengunjung blogku..
aku pasti kembali..
dalam masa terdekat ini..
dengan cerita yang banyak dan panjang2..(ikut suka la kalo ada yang nak baca ye dak?hehe) insyaAllah..

Terima kasih buat yang sudi mem FOLLOW..sudi menge LIKE..sudi meng KOMEN.. dan sebagainya.. :)
Kerana anda..blog ini masih terus 'bernyawa..'
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

10 Komen Di Sini:

wachak said... [Reply to comment]

assalam hasue

kalau x tengok entry ni memang x perasan angka tu. yang angka 1111 tu jer yg perasan ... he33

Ummi said... [Reply to comment]

Assalam Sue cayangg....akak pun rindu Sue dah ni...jangan lama2 cuti eh...moga segalanya akan setel secepat mungkin...insyaAllah, salam ingatan dr akak... muaaahhh!

Zaliedana said... [Reply to comment]

Assalam kak sue,rinduuuu sgtttt ngan kak..PAS NIH CPAT2 UPDATE YA KAK.Nape lama bercuti kak..

nOOrsha said... [Reply to comment]

welcome back sue..rindu nk berceloteh ngan ko..hihi..usik mengusik mbawa bahagia kn...cpt2ler aplod n3 baru... :)

sue, time kasih atas ucpn takziah n simpati tu ya.... jasamu kukernang jua :)

Cheq Sue said... [Reply to comment]

rindu nak bergelak ketawa bila baca n3 sue...

Acik Erna said... [Reply to comment]

Hasue..selamat kembali..lama akak menunggu..
apa pun yang hasue hadapi..biarkan lah berlalu..menulis seperti biasa ye sue.

Ayu Safieza @ Humaira' said... [Reply to comment]

Assalamualaykumwb Ha Sue.....take care dearest!! It is always u who is like u...:)

LinRosly said... [Reply to comment]

Assalamualaikum Sue...Jgn Cuti Lama2 semua Org Dah Rindu...

EmbunRosaliza said... [Reply to comment]

Assalam sue, dah pun lebih sejuta total pageviews, masa kk tgk ni ( 1,000,807. Tahniah sue

Semoga pas ni lebih bersemangat lagi meng n3, dan akk harap berook tak berekir tu cepat pulih dan dapat ganti yg baru secepat mungkin, sepi dunia maya tanpa HASUE i love my life

HaSue said... [Reply to comment]

Terima kasih semua ya..insyaAllah..sedang usahakan modem lebih baik dari sebelum ni..

kak rosaliza..tq2..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...