Selamat Datang..^_^

Assalamualaikum & Hello To All Viewers..

Terima kasih sudi bertandang ke sini. Blog ini bercerita selalunya bercerita mengenai kehidupan seharian,masakan,tips dan resepi.Diselitkan juga tutorial asas dapur yang mungkin berguna buat mereka yang dalam kekeliruan ketika hendak membuat menu2 tertentu..
Bahasa dalam blog ini adalah tidak formal dan bersifat santai.

Dilarang copy paste gambar2 tanpa kebenaran ye..semua gambar adalah hak milik HaSue dan bukan hak milik setiap insan..
Setiap komen amat dihargai dan kalau berkesempatan pasti dibalas.. Kalau tak sempat nak balas tu jangan marah yea.. singgah la lagi.. ^_^

Sunday, October 3, 2010

Daging Goreng Sos

Salam hujung minggu..
Pepagi ahad nih aku bersiaran dari Sibu,Sarawak..sampai sini petang semalam..stay overnite dan akan balik semula petang nanti..
Saja jalan2 n nak soping2 barang keperluan baby sket..tak boleh lama2 bahagian baju2 baby ni...kalo ikutkan leh bermalam dibuatnya nengok barang2 comel ni kan..hehe


Oklah,sebenarnya ada lagi entri kek lapis yang menunggu giliran nak dipublish..tapi ntah camner pendrive aku yg mengandungi gambar kek lapis tu tertinggal lak..yang ada menu daging nih yg menjadi lauk kitorang beberapa hari lepas..haha..macam x biasa ngan entri tertunggak kat blog ni lately ek..suka aku nak ingatkan celcom broadband semakin tidak memuaskan kebelakangan ini..ehe..

Daging ni,sedap kalau daging tu dimasak cukup lembut...jadinya kalo guna daging batang pinang memang sesuai..aku sukakk!anak2 pun suka n berselera jer makan...

Makan daging ni ngan nasi dalam mangkuk ala2 chinese restaurant pun boleh gak..hehe
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

5 Komen Di Sini:

♥LOVE2COOK♥ said... [Reply to comment]

Whoa Hasue, merahnye! Leh sub ngan kamben...

Cute la U kat FB profile tuh...hehehe ;)

CikGu NOr said... [Reply to comment]

kamek mau jugak sepinggan! rindula srawak..pernah duk kat miri setahun..sronok sgt

Jiya said... [Reply to comment]

sueee.. daging no wat aku nak cedok nasik jek ni pastu nak tumpang lauk nko. akekekkekee... soping jek hasue... borong jek kedai tu skali. kikiki

openid said... [Reply to comment]

Kite mangkuk ala restoran cina takde la kak.. pinjam akak punye lah bulehhhh? hehehe... memang best daging masak merah gini. macam makan kat restoran thai pulak :)

Ijan

Anonymous said... [Reply to comment]

resepi kak?

ena

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...