Selamat Datang..^_^

Assalamualaikum & Hello To All Viewers..

Terima kasih sudi bertandang ke sini. Blog ini bercerita selalunya bercerita mengenai kehidupan seharian,masakan,tips dan resepi.Diselitkan juga tutorial asas dapur yang mungkin berguna buat mereka yang dalam kekeliruan ketika hendak membuat menu2 tertentu..
Bahasa dalam blog ini adalah tidak formal dan bersifat santai.

Dilarang copy paste gambar2 tanpa kebenaran ye..semua gambar adalah hak milik HaSue dan bukan hak milik setiap insan..
Setiap komen amat dihargai dan kalau berkesempatan pasti dibalas.. Kalau tak sempat nak balas tu jangan marah yea.. singgah la lagi.. ^_^

Sunday, September 26, 2010

Salam Aidilfitri Buat Semua.. :)

Masih belum terlambat lagi kan nak ucapkan selamat hari raya aidilfitri..minta maaf zahir batin jika selama berblogging nih pernah menyinggung perasaan mana2 pihak ke..
Lagi satu lama blog ni x berupdate sampai kad2 raya cyber tahun ni pun x tergantung2 langsung harap kawan2 x berkecil hati yer...
Sian yer lama2 lak hidang biskut sarang semut..lepas raya pun duk ngadap sarang semut lg..hihi

Sebenarnya semenjak bulan puasa dah mengalami masalah internet(yg semulajadi dah lembap) yg agak teruk dan semakin teruk semakin hampir raya..
Dah nak raya tu,hubby tukar guna broadband(mobile partner) yg kononnya lebih berdezup tapi tipah tertipu bang..langsung tak boleh view blog..yg dpt tembus cuma facebook jer..itupun dgn bersusah payah..huhuh..
Tak habis2 lg aku ngan masalah tenet yg lencun(bkn lembap dah) nih kan..harap satu hari nanti merasa juga internet laju berdezup haa..sekarang nih kesabaran sentiasa menjadi teman..hehe
Jadinya petang ini tadi nekad habis nak sambung balik broadband lama walaupun cap kuye2 tapi at least tembus juga laa ke blog ni kan..
Rindu banget aku ngan rakan2 blog..pengunjung blog..dan terharu juga bila tengok walaupun tak update ada gak lg yg rajin menjenguk..
Pastuh tengok lak ada new followers..gambar comel2 belaka..hehe..trm kasih sudi follow blog ini..insyaallah akan dikongsi sesuatu benda yg boleh kita manfaatkan bersama..

Jadinya untuk entri pertama di bulan syawal nih aku hidangkan uols dengan kek2 yg menjadi juadah di rumah MIL aku raya lepas..uik,bukan semua aku buat tu..hihih..yg aku buat yg itu..yg ituu...err,yg x berapa cantik tuh aku ler buat..ngeee... :P
insyaallah akan menyusul resepi yg ada yer...

Sekarang nih rasanya ramai yg sibuk buat open house..yg x buat tu pulak sibuk menghadiri undangan yer..jaga2 sikit makan tau,jangan naik berat badan tanpa diduga lak..kang sakit nak turunkan balik..hehee...(ni ingatkan diri sendiri jugak nih)

Buat mereka yg sudah mencuba resepi2 dr sini,ada tu siap minta izin atau maklumkan hasilnya setelah mencuba..semuanya dah dihalalkan dan semoga kena dengan selera masing2 yer..terima kasih buat kalian..
sebenarnya komen2 n mesej2 insyaallah akan dibaca cuma nak membalas ada masanya terlambat atau x berkesempatan gara2 masalah tenet nih..
Apa2pun semoga jalinan persahabatan di alam maya ini terus berpanjangan laa hendaknya..


P/s:Tahniah buat makyung2 yg sudah selamat melahirkan bayi2 comel..dan ada pulak yg sedang menanti hari semoga selamat segalanya tanpa sebarang kesulitan,insyaallah..aminn..

*Banyak benda betul aku nak cerita sampai x tau nak cerita yg mana dulu nih..heee
Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Digg
Facebook
Yahoo
Feed

9 Komen Di Sini:

♥♥azatiesayang ♥♥ said... [Reply to comment]

salam sue..'selamat hari raya'...sedap2 kek2 lapis tue semua....yg paling sedap kek yg itam tu lerrrrrrrrrrrrr...ngeeee

izahdaut said... [Reply to comment]

jelesnya la tengok org banyak kek ni...swak memang mewah dengan kek mcm2 kan.....salam lebaran jjuga buat sue and family

CikGu NOr said... [Reply to comment]

bestnye pandai wat kek..saya kadang2 jadi kadang2 tak..huhu

Sueozana said... [Reply to comment]

Salam Syawal sue n baby...

Kuat ke baby tendang bola ahri ni? hehe, sabor jer laa, dia kluar nti kita ukur tapak kaki dia besar mana n tabya dia...pasai apa dok tendang padang bola mamanya kuat2..

Uit...lumayan corak2 kek MIL sue nih... terrrgoda yg amat k sue ni!

Kak Rosaliza said... [Reply to comment]

Salam Sue..akhirnya dpt gak update blog...sukanya...selamat hari raya buat sue n famili...bestnya dpt mkn kek lapis byk jenis lagi..n gmbr kat FB pun dh tukar ek

deeTha H said... [Reply to comment]

Salam Kak Sue,
selamat hari raya...
Maaf lahir & bathin ya :)

bestnya hidangan raya akak tu..

HaSue said... [Reply to comment]

Kak Azatie: wkumsalam kak...yg itam tu mmg laku selalunya...ramai yg suka kek bsh2 gitu..hehe

izah:x sah kalo beraya kat swk x jumpa kek lapis izah..hehe

Sury Abil said... [Reply to comment]
This comment has been removed by the author.
Sury Abil said... [Reply to comment]
This comment has been removed by the author.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...