Untuk sarapan pagi nih,peberet banglong..
Tapi kalo letak kelapa kering dia tak nak lak..huhuu
Nih tak ikut resepi mana2 kecuali teori my kakak jer..
Dia sebut bahan2 nya , pastu cair pekat sendiri agak...adehh


Dia memang selalu buat lembutt n anjal jekk..
Alhamdulillah..yg aku buat nih pun x mengecewakan..(puji skit jer..hee)
Rajin pulak aku parut kelapa sendirik setelah cik abang belikan pemarut kelapa baru nih ekk..
Dulu fobia jerk nak parut guna pemarut manual nih..
Sebab dulu pernah terparut jari skali..heee
Korang kalo nak minta aku tolong parut kelapa meh laa..
caj x mahal,rm15 jer untuk sebijik kelapa.(cekik urat saraf tol)ahehh
sy suka kuih kaswi. Nak2 kalu dapat yg lembut2 tu..sedapnya
ReplyDeleteMahalnya sue upah parut kelapa..mana x mahal campur kos pos lg..jauh tu...he he he