Salam hujung minggu..
Pepagi ahad nih aku bersiaran dari Sibu,Sarawak..sampai sini petang semalam..stay overnite dan akan balik semula petang nanti..
Saja jalan2 n nak soping2 barang keperluan baby sket..tak boleh lama2 bahagian baju2 baby ni...kalo ikutkan leh bermalam dibuatnya nengok barang2 comel ni kan..hehe
Oklah,sebenarnya ada lagi entri kek lapis yang menunggu giliran nak dipublish..tapi ntah camner pendrive aku yg mengandungi gambar kek lapis tu tertinggal lak..yang ada menu daging nih yg menjadi lauk kitorang beberapa hari lepas..haha..macam x biasa ngan entri tertunggak kat blog ni lately ek..suka aku nak ingatkan celcom broadband semakin tidak memuaskan kebelakangan ini..ehe..
Daging ni,sedap kalau daging tu dimasak cukup lembut...jadinya kalo guna daging batang pinang memang sesuai..aku sukakk!anak2 pun suka n berselera jer makan...
Makan daging ni ngan nasi dalam mangkuk ala2 chinese restaurant pun boleh gak..hehe
Whoa Hasue, merahnye! Leh sub ngan kamben...
ReplyDeleteCute la U kat FB profile tuh...hehehe ;)
kamek mau jugak sepinggan! rindula srawak..pernah duk kat miri setahun..sronok sgt
ReplyDeletesueee.. daging no wat aku nak cedok nasik jek ni pastu nak tumpang lauk nko. akekekkekee... soping jek hasue... borong jek kedai tu skali. kikiki
ReplyDeleteKite mangkuk ala restoran cina takde la kak.. pinjam akak punye lah bulehhhh? hehehe... memang best daging masak merah gini. macam makan kat restoran thai pulak :)
ReplyDeleteIjan
resepi kak?
ReplyDeleteena