Wednesday, August 18, 2010

Sirap Ceri Bandung Cincau

Salam petang semua..baru dapat online secara molek petang ni..pagi tadi line tenet ntah hape2....huhu..Oklah..rasanya semua dah biasa buat air bandung cincau nih kan..cumanya aku tak guna sirap ros,tapi ceri(biasa guna cap 3 diamonds)..bandung yg dihasilkan dari sirap ceri ada kelainan dari segi rasa dan hubby lebih suka rasa bandung ceri berbanding bandung ros..lagi satu aku guna cincau minuman yg dah siap tu..maksudnya yg dalam tin tu haa..heheee..tambah susu pekat sket,susu sejat dan sirap ceri..pastu tambahkan sedikit air untuk seimbangkan manisnya...dah siap...letak ais untuk minuman yg sejuk menyamankan tekak..

Oh ya...minuman cincau dalam tin tu juga kalo susu pekat,susu sejat n sedikit air+ais pun dah sedap..ala2 rasa air cendol tanpa cendol..hehe

4 comments:

  1. Salam Hasue..wah berbandung2 nampaknya..ni yg terliur ni..hi hi hi..kalau dah haus sume air nak cuba..

    ReplyDelete
  2. amboi...sedapnya...terliur ek...

    ReplyDelete
  3. salam sue..semlm akk pun minum air cincau gak..n anak2 air bandung...lps abis air cincau tu akk tambah lah air bandung pulak heheh..mmg best air cincau tambah susukan

    ReplyDelete
  4. Kerull:wkumsalam..haha..itu sememangnya betul...lagi2 bulan posa ni,sejenis air x cukup jer rasanya..hehe

    Nidza:jemput laa minum..hehe

    Kak rosaliza: wkumsalam kak..ha'ah..sue suka banget cincau tu tambahkan susu..hehe..

    ReplyDelete

Komen positif anda dialu2kan.. Terima Kasih!^_^